ΒΙΝΤΕΟ: Άστραψε και βρόντηξε ο βουλευτής το ΕΛΑΜ για την έγκριση κονδυλίου 8 εκ. “Εχει στηθεί ένα ολόκληρο κύκλωμα με συγκεκριμένα συμφέροντα”

Αστραψε και βρόντηξε ο Βουλευτής του ΕΛΑΜ Σωτήρης Ιωάννου, σε σχέση με την έγκριση 8 εκ. ευρώ για “ασυνόδευτους ανήλικους” όπως αναφέρει, να διαμένουν σε ξενοδοχεία.

Πιο συγκεκριμένα ο βουλευτής αναφέρει:

Άλλα 8 εκατομμύρια ευρώ ενέκρινε η πλειοψηφία της Βουλής (με μόνες αντίθετες ψήφους τους 3 Βουλευτές της Παράταξής μας και του Π. Μυλωνά) για «ασυνόδευτους ανήλικους» να διαμένουν σε ξενοδοχεία.

Στην πραγματικότητα αυτά τα άτομα ούτε «ασυνόδευτοι» είναι, ούτε «ανήλικοι». Είναι πρόσωπα που εκμεταλλεύονται το σύστημα για να αποφύγουν τις απελάσεις και το πράττουν κατ’εντολή των δουλέμπορων, της Turkish airlines, των κυκλώματα δικηγορικών γραφείων που οι κάρτες επικοινωνίας τους γυρίζουν στη Σομαλία και στο Κογκό και των διάφορων ΜΚΟ που μετέτρεψαν την φιλανθρωπία σε επάγγελμα με μεγάλες αμοιβές.

Την ίδια ώρα γίνεται για τους δικούς μας πρόσφυγες οι οποίοι διαμένουν σε πολυκατοικίες που αντιμετωπίζουν κίνδυνο στατικότητας συζήτηση αν το επίδομα ενοικίου που θα παίρνουν μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημά τους θα είναι 200 ή 300 ή 400 ευρώ.

Επίσης, έκανα αναφορά στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος.

Χιλιάδες συμπατριώτες μας δυσκολεύονται με τους λογαριασμούς του ρεύματος. Με λιγότερη κατανάλωση, πληρώνουν περισσότερα. Οι ευθύνες ανήκουν αλλού. Με την αποκοπή της επιδότησης θα δυσκολευτούν ακόμη περισσότερο. Χρειάζονται βοήθεια και στήριξη.

Δείτε το βίντεο στο πιο κάτω λινκ:

https://www.facebook.com/100050717183281/videos/613403164091928/

One Reply to “ΒΙΝΤΕΟ: Άστραψε και βρόντηξε ο βουλευτής το ΕΛΑΜ για την έγκριση κονδυλίου 8 εκ. “Εχει στηθεί ένα ολόκληρο κύκλωμα με συγκεκριμένα συμφέροντα””

  1. Η απάντηση θα δοθεί όταν αυτά τα υποτιθέμενα ασυνόδευτα πάρουν εντολή από τους Τούρκους αδελφούς τους να μας επιτεθούν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *