Ετοιμάζουν βαλίτσες αρκετοί νέοι για ένα καλύτερο μέλλον. “Εν είμαστε περιπέξιμο κανενού” λένε στο ecosmoscy

Δυσαρεστημένοι φαίνεται να είναι η πλειονότητα των νέων που ζουν στην Κύπρο, όσον αφορά τους μισθούς και την επαγγελματική τους καριέρα.

Μιλώντας στο ecosmoscy, νεαροί πολίτες αναφέρουν πως ετοιμάζουν βαλίτσες για εξωτερικό καθώς βλέπουν το μέλλον τους, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα να είναι δυσοίωνο. “Εσπουδασα hotel managment τζιαι δουλεύκω για 850 ευρώ. Έχω ενοίκιο , ρεύμα, νερά τζιαι ακόμα εν έχω οικογένεια. Εν με κανούν τα λεφτα τζιαι βλέπω ότι εν έχω προοπτική στην Κύπρο. Γιαυτό αποφάσισα να μετακομίσω στο εξωτερικό. Ενιξερω ακόμα που, αλλά μάλλον σε σκανδιναβικές χώρες”.

Απο την άλλη κλήθείς να απαντήσουν γιατί δεν δίνουν χρόνο στην νέα κυβέρνηση για το τι σχέδια έχει για το επαγγελματικό μέλλον των νέων η πλειονοτητα απάντησε πως “Κάθε φορά ακούμε υποσχέσεις. Μπορεί η νέα κυβέρνηση να εν διαθετιμένη να βοηθήσει, όμως εμείς δεν αντέχουμε αλλο. Έχει τόσα χρόνια που ετελειώσαμε τις σπουδές μας, άλλα τόσα χρόνια που υπόσχουνται πως εν να αλλάξουν τα πράματα τζιαι κόμα περιμένουμε. Ούτε πεταξούμενοι είμαστε, ούτε περιπέξιμο κανενού”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *