Σφοδρές καταγγελίες Μακάριου Δρουσιώτη “Ο Αναστασιάδης δίεταξε απο τον Χασικό να τα βρεί με τον Λοττίδη γιατί δεν ήθελε μέτωπο μαζί του ενόψει εκλογών”

Για το ζήτημα που ξέσπασε με τη διαδικασία διορισμού της Επιτρόπου Διοικήσεως και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, τοποθετήθηκε μέσω Twitter ο Μακάριος Δρουσιώτης.

Ο Μακάριος Δρουσιώτης κάνει λόγο για μία διαφορά που είχε μ. Σωκράτης Χάσικος με τον Λοττίδη για μία ραδιοφωνική συχνότητα, διαφορά που έφερε αναστάτωση στο Προεδρικό και αντιπαράθεση μεταξύ Χάσικου και Αναστασιάδη.

Εμπλέκει στην εξίσωση τον τέως, καθώς και τον νυν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον οποίο χαρακτηρίζει ως «ο πιο καλός μαθητής».

Ο Μακάριος Δρουσιώτης έγραψε τα εξής στο twitter:

«Έτσι έγινε Επίτροπος Διοικήσεως η Λοττίδου το 2017, κάπως έτσι θα επαναδιοριστεί το 2023: Ο μ. Σωκράτης Χάσικος είχε μια διαφορά με τον Λοττίδη για μια ραδιοφωνική συχνότητα. Ο Λοττίδης πήγε στον Αναστασιάδη και του ζήτησε να μαζέψει τον υπουργό του. Τέτοιες μέρες το 2017 ο Αναστασιάδης φώναξε τον Χάσικο και τον διάταξε να τα έβρει με τον Λοττίδη. Ενόψει Προεδρικών δεν ήθελε μέτωπο μαζί του, είπε. Ο Χάσικος αρνήθηκε. Ο Αναστασιάδης θύμωσε. «Άμαν είσαι έτσι εννα διορίσω τη γυναίκα του Επίτροπο Διοικήσεως», του είπε. Αυτός ήταν ο λόγος που παραιτήθηκε ο Χάσικος αμέσως μετά. Τα γεγονότα αυτά μου τα μαρτύρησε ο ίδιος ο Χάσικος λίγο μετά την παραίτηση του. Τα ξέρει πολύ καλά και ο Νίκος Χριστοδουλίδης, το δεξί χέρι του τέως, ο οποίος μας επιβεβαιώνει καθημερινά ότι ήταν ο πιο καλός του μαθητής. Όλα τα άλλα είναι ένα θέατρο που συνεχίζεται: Άριστοι των αρίστων, αξιολόγηση βιογραφικών, συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, γνωμοδοτικά συμβούλια. Κορόιδα»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *