Συγκλονίζει η κ. Ανδρίανα λίγο πριν το πάσχα. “Εμένα με σταυρώνουν καθε μέρα εδώ και 18 χρόνια”

Μια συγκλονιστική ανάρτηση έκανε η κ. Ανδριάνα Νικολάου, λιγο πριν το Πάσχα, η οποία εδώ και 18 χρόνια παλεύει με το κατεστημένο για να βρεί το δίκαιο της, έπειτα απο την δολοφονία του γιου της, Θανάση Νικολάου.

Πιο συγκεκριμένα η κ. Ανδριάνα έγραψε:

Μετά τήν σταύρωση έρχεται και η Ανάσταση!

Για μένα όμως, εδώ και 18 χρόνια με σταυρώνουν κάθε μέρα μαζί με το δολοφονημένο παιδί μου και οι εμπλεκόμενοι της δολοφονίας του, σε συνωμοσία με τους υπαίτιους τού μαρτυρικού αγώνα μου, δεν αφήνουν να έρθει και σε μένα η Ανάσταση!

Στέκονται σαν βράχοι και λιοντάρια, έτοιμοι να πέσουν απάνω μου και να με κατασπαράξουν όπως έκαναν και στο αθώο παιδί μου, όταν με δουν ένα βήμα μπροστά στην δικαίωση. Τόσο πολύ τούς καίει η συγκεκριμένη αλήθεια!

Και το τραγικό είναι ότι δεν συγκινείται κανένας, ούτε πολιτικός ούτε λαϊκός, και ούτε πώς θα μπορούσε να συμβεί σε οποιαδήποτε και ούτε σκέφτονται ότι, τα λείψανα του παιδιού μου βρίσκονται εδώ και 28 μήνες έξω από τον τάφο εκτεθειμένα και περιμένουν δικαίωση, ενώ οι δολοφόνοι του, αυτουργοί και ηθικοί αυτουργοί και οι υπαίτιοι τής συγκάλυψης κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι και ατιμώρητοι ανάμεσα μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *