Πότε θα υποχωρήσει η σκόνη από την ατμόσφαιρα;

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή ενώ από την Τετάρτη αναμένεται ασθενής χαμηλή πίεση, σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, ενώ στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη, μέχρι και την Πέμπτη το πρωί.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και τοπικά μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό και τα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 15 στα παράλια.

Αύριο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις και τοπικά κατά διαστήματα αναμένεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και τοπικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και αργότερα στα προσήνεμα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος ωστόσο αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Το Σάββατο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Πέμπτη για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *