ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η κ. Ανδριάνα. «Τον σκότωσαν διότι αντιλήφθηκε να διακινούν ναρκωτικά στο στρατόπεδο »

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η μητέρα του αδικοχαμένου εθνοφρουρού αναφέρει ότι το τελευταίο πόρισμα το συνέταξαν με ψεύδη, διαστρεβλώσεις, παραποιήσεις και συκοφαντίες με σκοπό να δικαιολογήσουν τις εγκληματικές πράξεις και παραλείψεις τους.

«Τον σκότωσαν διότι αντιλήφθηκε να διακινούν ναρκωτικά στο στρατόπεδο. Μόνο οι χειρότεροι εχθροί μιας χώρας θα μπορούσαν να σκοτώσουν ένα στρατιώτη εν ώρα υπηρεσίας του στην Εθνική Φρουρά» αναφέρει μεταξύ άλλων η κ. Ανδριάνα.

Αυτούσια η ανάρτηση

Σκότωσαν ένα στρατιώτη που ήρθε από την άλλη άκρη της γης, την Αυστραλία, να υπηρετήσει οικειοθελώς την Κύπρο, αφιλοκερδώς!

Τον σκότωσαν διότι αντιλήφθηκε να διακινούν  ναρκωτικά στο στρατόπεδο.

Μόνο οι χειρότεροι εχθροί μιας χώρας θα μπορούσαν  να σκοτώσουν ένα στρατιώτη εν ώρα υπηρεσίας του στην Ε.Φ.!

Και μόνο οι συνεργάτες των δολοφόνων θα μπορούσαν να καλύψουν το έγκλημα για να γλυτώσουν τους δολοφόνους και να τους αφήσουν ατιμώρητους  τόσα χρόνια.

Το Θανάση μου το έστειλα στον Στρατό να υπηρετήσει την δική μου πατρίδα, και εάν χρειαζόταν θα θυσίαζε και την ζωή του γι’ αυτήν!  ΟΧΙ  όμως να την χάσει εν καιρώ ειρήνης από βρώμικα χέρια ομοεθνών του!

Σε ποιού τον βωμό θυσιάστηκε το παιδί μου;  Και αντί να το τιμήσουν που στάθηκε τίμιος στρατιώτης στα καθήκοντα του, ενώ δεχόταν τόσες παρενοχλήσεις και προσβολές μειώνοντας την αξιοπρέπεια του από κάποια  καθάρματα,  βαποράκια των ναρκωτικών του Στρατού.…. συνεχίζουν ακόμα κάποιοι ασυνείδητοι αστυνομικοί, κατόπιν οδηγιών που έπαιρναν από τους/ες εμπλεκόμενους/ες στην συγκάλυψη, να υποτιμούν και να προσβάλλουν την Μνήμη του παιδιού μου;   Υπάρχει Νόμος και τιμωρία!

Το  τελευταίο απαράδεχτο, και ridiculous, πόρισμα τους, είναι μια κοροϊδία! Το συνέταξαν με τόσα ψεύδη και διαστρεβλώσεις, με τόσες παραποιήσεις και συκοφαντίες με σκοπό να δικαιολογήσουν τις εγκληματικές πράξεις και παραλείψεις τους που δεν έκαναν σωστά το καθήκον τους από την αρχή! Είναι αίσχος και ντροπή!

Όλοι αυτοί/ές, τί κερδίζουν με όλο αυτό το πείσμα να αφήσουν το έγκλημα ατιμώρητο;   Πόσο καλές είναι οι σχέσεις τους με τούς ηθικούς αυτουργούς και τούς αυτουργούς, αλλά και με τους συνεργούς των  δολοφόνων που συγκάλυψαν από την πρώτη στιγμή στην σκηνή το οφθαλμοφανές έγκλημα;

Τί έχουν να κερδίσουν και προστατεύουν τους δολοφόνους και τους υπαίτιους  με τόση μανία εδώ και 18 ολόκληρα χρόνια;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *