“Επετάξαν με έξω που το σπίτι. Νοικιάζω μια παράγκα με την οικογένεια μου, χρωστώ παντού” (BINTEO)

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Αντωνίου

Μια τραγική ιστορία φαίρνει στο φως το ecosmoscy, με μια οικογένεια που τους πέταξαν έξω απο το σπίτι τους, καθώς αδύνατούσαν να πληρώσουν την δόση του σπιτιού.

Μιλώντας στο ecosmoscy, ο κ. Κώστας, αναφέρει πως: “Eδώ και επτά χρόνια μας πέταξαν έξω απο το σπίτι, λόγω χρέους το οποίο πλήρωνα κανονικά. Μια ημέρα ξαφνικά σταμάτησαν την γυναίκα μου από την δουλεία , γιατί ήταν έκτακτη καί σταμάτησα να δείνω δόσή γιατί έπρεπε να αντεπεξέλθουμε με τα τρόφιμα. Έτσι μη έχοντας άλλη επιλογή, κόψαμε δόση πίσώ.”

Ο κ. Κώστας, έπειτα απο αυτό το γεγόνος κατακλύστηκε απο έντονο άγχος…

“Λόγω του ότι μας πέταξαν έξω απο το σπίτι κυριολεκτικά, απο τότε κακακλύστηκα απο έντονο άγχος και παρά το γεγονός οτι έργάζομαι στο Δήμο Αγίου Δομετίου, τώρα βρίσκομαι σε εξάμηνη άδεια, καθώς το άγχος μου επιδεινώθηκε με όλα αυτά τα προβλήματα. “

Ο κ. Κώστας μαζί με την οικογένεια του, μη έχοντας άλλη λύση αναγκάστηκαν να ενοικίασουν μια παράγκα προσπαθώντας να την κάνουν σπίτι….

“Αυτή την στιγμή, ενοικιάζουμε μιαν αποθήκη που την έχουμε μετατρέψει σε σπίτι και μένουμε εκει. Έχουμε κυριολεκτικά παρά μα πάρα πολλά προβλήματα. Δεν με νοιάζει για μένα. Αυτο που με νοιάζει είναι για τα παιδιά μου. Για να φανταστείτε αυτή την την στιγμή κινδυνεύω να μου πάρουν μέχρι και τα όχηματα μου. Έχω πάει σε τράπεζα παρακαλώντας τους να μου κάνουν ενα δάνειο στις 17.000 για να μπορέσω να ξωφλήσω και να κάνω τα βαφτίσια του μωρού μου, καί αντί αυτού να με κοροϊδεύουν κι απο πάνω. Νιώθω ξένος μεσα στον ίδιο μου τον τόπο.”

Κληθείς να απαντήσει αν παίρνει κάποιο επίδομα απο το Γραφείο ευημερίας ο κ. Κώστας απάντησε πως ” Δεν παίρνω τίποτα μ έχω δύο παιδιά 21 και 19 καί 2 εγγονάκια. Είμαι 43χρονών, τα παιδιά μου δεν έχουν δουλειά και πολεμώ για αυτά. Αποτάθηκα σε πολλές πορτές χωρίς αναταπόκριση. Όλοι λένε θα με βοηθήσουν αλλά κανείς δεν με βοήθησε ποτέ. Για να καταλάβετε χρωστώ παντού. Μέχρι και στον μπακάλη και στο βενζιναδικό χρωστώ.”

Κλείνοντας ο κ. Κώστας έιπε πως : “Εγώ ζητώ μια βοήθεια για νά γίνουμε σε εισαγωγικά καλά καί νά αποπληρώνω το δάνειο από την δουλειά μου, Δεν ζητώ ουτε παλάτια ουτε χρυσαφικά.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *