Καταγγελία για απαγωγή ανήλικων σε πάρκο-Ζητούσε λύτρα, απειλούσε πως θα τους σκοτώσει

Καταγγελία που κάνει λόγο για απαγωγή δύο ανήλικων σε πάρκο στη Λευκωσία από άγνωστο άντρα, ο οποίος ζητούσε λύτρα για να τους αφήσει ελεύθερους, ενώ εκτόξευε απειλές κατά της ζωής τους, βρίσκεται ενώπιον των Αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 20 Απριλίου 2023, δύο ανήλικοι, μία 14χρονη και ένας 16χρονος, συνοδευόμενοι από τους κηδεμόνες τους, προέβησαν σε καταγγελία γύρω στις εννέα το βράδυ ενώπιον του ΤΑΕ Λευκωσίας, ισχυριζόμενοι πως απήχθησαν από άγνωστο άντρα.

Συγκεκριμένα, οι ανήλικοι κατήγγειλαν πως είχαν απαχθεί σε πάρκο στη Λευκωσία, από αλλοδαπό άντρα, ο οποίους τους κρατούσε παράνομα μεταξύ των ωρών πέντε το απόγευμα με οκτώ το βράδυ.

Οι ανήλικοι, έδωσαν περιγραφή του εν λόγω προσώπου, ενώ ανέφεραν πως κατά την κράτηση τους, ο άγνωστος προέβαινε σε άσεμνες χειρονομίες σε βάρος της ανήλικης.

Όπως κατήγγειλαν, ο άγνωστος τους πήρε τα κινητά τους τηλέφωνα και απαιτούσε όπως του δοθούν από τις οικογένειες τους 25 χιλιάδες ευρώ, η κάθε μία ξεχωριστά, σε διαφορετική περίπτωση, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των ανήλικων, τους έλεγε πως θα τους μεταφέρει στην Επαρχία Αμμοχώστου και θα τους σκότωνε.

Οι ανήλικοι ανέφεραν πως επρόκειτο για αλλοδαπό, ύψος περίπου 1,70, ο οποίος φορούσε φόρμα που είχε αραβικά γράμματα, ενώ τα μαλλιά του ήταν μαύρα μακριά. Οι ανήλικοι έδωσαν διάφορα στοιχεία τα ρούχα που φορούσε και περιέγραψαν τον δράστη.

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς τους, ο άγνωστος τους άφησε να φύγουν γύρω στις οκτώ το βράδυ, ωστόσο κράτησε τα κινητά τους, λέγοντας τους πως εάν τα θέλουν, να συναντηθούν την επόμενη ημέρα και να του καταβάλουν ο κάθε ένας από 1000 ευρώ ώστε να τους τα επιστρέψει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την επόμενη ημέρα, έγιναν έρευνες, ωστόσο ο ύποπτος δεν εντοπίστηκε, ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται για διερεύνηση των ισχυρισμών των ανήλικων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *