Οι δύσκολες συνθήκες διαβίωσης 26χρονης κοπέλας, ο γάμος με τον Ινδό άνδρα της και η συνεχής γραφειοκρατία

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Αντωνίου

Δυσκολές συνθήκες διαβίωσης βίωνει οικογένεια με καταγώγη απο την Λαρνακα, όπου τώρα διαμένουν στην Αρεδιού.

Όπως αναφέρει η 26χρονη κοπέλα η οποία είναι παντρεμένη με τον GURBREET SIGNH UBHI με καταγωγή απο την Ινδία, έχουν δημιουργήσει μια όμορφή οικογένεια με δύο παιδιά.

Ωστόσο η κοπέλα, αναγκάστηκε να μετακομίσει, λογω προσωπικών προβλημάτων απο το πατρικό της όπου και διέμεναν, σε ένα σπίτι της συγγενικόυ της προσώπου.

“Μετακομίσαμε στο σπίτι συγγενικού μου προσώπου λόγω κάποιων προσωπικών θεμάτων. Πριν λίγες μέρες μας εκοψαν το ρεύμα για΄τι δυσκολευόμασταν να το πληρώσουμε αφού το ποσό ήταν μεγάλο, ωστόσο ευτυχώς προθημοποιήθηκε ένα δικό μας πρόσωπο και μας το πλήρωσε. Βέβαια όλο αυτό είναι προσωρινό και δεν μπορεί κάθε φορά να μας το πληρώνει κάποιος συγγενής μας. ”

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στον Ινδό Άνδρα της: ” O άνδρας μου κατάγεται απο την Ινδία, και είχε προσληφθεί, πρόσφατα σε μια δουλεία, προσπαθούσαμε να δίνουμε λίγα λεφτά για το ρεύμα, όμως δυστυχώς οι ανάγκες είναι τόσες πολλές με τα μωρά. Χρειαζόμαστε γάλατα, παμπερς, και επίσης αυτή την στιγμή έχουμε πρόβλημα με το immigration λόγω του ότι ο άνδρας μου δεν είναι Κύπριος και μας έχουν στείλει επιστολή, αν δεν κάνει αίτηση μέχρι 30 μέρες σε 75 μέρες θα πάει δικαστήριο” έίπε καταλήγωντας φανερα φορτισμένη η κοπέλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *