Με τις…”ευλογίες” της Κυπριακής Δημοκρατίας, η αγορά τριών ξενοδοχείων απο Τ/κ επιχειρηματία

Μιχάλης Αντωνίου

Την ίδια ώρα που υπάρχουν αντιδράσεις για την έλευση ε/κ στις κατεχόμενες περιοχές, η αγορά τρίών ξενοδοχείων στην περίκλειστη περιοχή των Βαρωσιών, τα οποία ανήκουν σε Ε/κ επχειρηματία, απο Τ/κ, έρχεται να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Με τίτλό “Ανοίγουν τρία ξενοδοχεία στο κλειστό Βαρώσι”, η εφημερίδα Γενί Μπακίς, δίδει στην δημοσιότητα τα έγγραφα απο την αγοραπωλήσία των τρίων ξενοδοχείων καθώς και δύο ορόφων πολυκατοικίων και επίσημα με “βούλα”, καθώς κάτω απο τα έγγραφα υπάρχουν οι σφραγίδες της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο τ/κ επιχειρηματίας, αναφέρει πως το «ελληνοκυπριακό» υπουργείο Εσωτερικών, ενέκρινε τις πωλήσεις και επικύρωσε τις συμφωνίες. Πρόσθεσε ότι θα κάνει πλέον στο Βαρώσι όλες του τις επενδύσεις και θα επαναφέρει στο Βαρώσι τις παλιές της μέρες.

Ο επιχειρηματίας – επενδυτής, μεταξύ άλλων είπε πως παρακολουθεί από κοντά το θέμα του Βαρωσιού εδώ και 4 χρόνια ενώ ανέφερε ότι αγόρασε τα ξενοδοχεία πραγματοποιώντας συνάντηση με τους ιδιοκτήτες τους και πήραν έγκριση γι’ αυτό από το Υπουργείο Εσωτερικών και το «υπουργείο εσωτερικών» του ψευδοκράτους. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *