Άρχισαν τα όργανα…Κατοικίες και διαμερίσματα βγάζει προς πώληση η Altamira

Κατοικίες, διαμερίσματα και εμπορικό χωράφι σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου  επιλέγηκαν για την κατηγορία «Altamira Selection» και αναμένεται να βγουν προς πώληση. Στην Λευκωσία κατοικία τριών υπνοδωματίων στον Αρχάγγελο με εμβαδόν εσωτερικών χώρων  180 τ.μ. και εμβαδόν γης  278 τ.μ. θα πωληθεί με ενδεικτική τιμή €270.000. Βρίσκεται πολύ κοντά στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού και το προπονητικό κέντρο του ΑΠΟΕΛ.

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στο Παραλίμνι, κοντά στην υπεραγορά Μετρό με εμβαδόν εσωτερικών χώρων  80 τ.μ. πωλείται με ενδεικτική τιμή €85.000. Αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι με τζάκι, δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Διαθέτει επίσης, αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης ενός χώρου στάθμευσης στο ισόγειο. Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στο Παραλίμνι, κοντά στην υπεραγορά Lidl με εμβαδόν εσωτερικών χώρων 90 τ.μ. πωλείται στην ενδεικτική τιμή των  €100.000. Αποτελείται από ενιαίο χώρο με σαλόνι, κουζίνα και τραπεζαρία, δύο μπάνια, δύο υπνοδωμάτια, καλυμμένη βεράντα και roof garden.

Διαμέρισμα στο Κίτι, με εμβαδόν εσωτερικών χώρων 75 τ.μ. πωλείται στην ενδεικτική τιμή των  €100.000. Το διαμέρισμα, αποτελεί μέρος της πολυκατοικίας «Purple Mansion», διαθέτει πρόσβαση σε κοινόχρηστη πισίνα ενώ αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, καθιστικό, κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, δύο μπάνια και βεράντες. Εξωτερικά διαθέτει αυλή με κήπο, έκτασης 8 τ.μ., καλυμμένο χώρο στάθμευσης και αποθήκη στο υπόγειο της πολυκατοικίας. Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην Τερσεφάνου με εμβαδόν εσωτερικών χώρων 84 τ.μ. πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €75.000. Αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία, μπάνιο και δύο υπνοδωμάτια.

Δύο κατοικίες με θέα τη θάλασσα στο Πισσούρι με εμβαδόν εσωτερικών χώρων 180 τ.μ. η κάθε μία πωλείται στην ενδεικτική τιμή €220.000 και €380.000. Πρόκειται για μία ημιτελής και μία ετοιμοπαράδοτη κατοικία. Βρίσκονται σε ύψωμα στην τοποθεσία Τράχωνα, απέχουν μόλις 700 μέτρα από την παραλία και απολαμβάνουν απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα και τη γύρω περιοχή. Οι κατοικίες διαχωρίζονται σε υπόγειο, ισόγειο και όροφο. Εσωτερικά αποτελούνται στο υπόγειο από πλυσταριό, γραφείο, κελάρι, αποχωρητήριο με ντους και αποθήκη ενώ στο ισόγειο από σαλόνι/τραπεζαρία, κουζίνα, αποχωρητήριο με ντους, ένα υπνοδωμάτιο και μία καλυμμένη βεράντα. Στον όροφο διαθέτουν καθιστικό, ένα υπνοδωμάτιο και βεράντες. Εξωτερικά διαθέτουν μεγάλη αυλή.

Διαμέρισμα κοντά στο εμπορικό κέντρο «Kings Avenue Mall» στην Κάτω Πάφο με εμβαδόν εσωτερικών χώρων  101 τ.μ. πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €75.000. Το διαμέρισμα αποτελεί μέρος του συγκροτήματος «Venus Beach Village» και διαθέτει καθιστικό με κουζίνα σε ενιαίο χώρο, δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο με αποχωρητήριο και βεράντα. Εμπορικό χωράφι στη Χλώρακα με εμβαδόν 1.057 τ.μ. πωλείται στην ενδεικτική τιμή €250.000. Το ακίνητο εμπίπτει εντός της εμπορικής ζώνης Εβ (76%) και εντός οικιστικής ζώνης Κα6α (24%) με συντελεστή δόμησης 90%.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *