Μαρία Μουλαζίμη στο ecosmoscy για την απόφαση της να διεκδικήσει μια θεση στο πολιτικό γραφειο του ΔΗΣΥ

Στο ecosmoscy, μίλήσε η Μαρία Μουλαζίμη, η οποία διεκδικεί μια θέση στο πολιτικό γραφείο του ΔΗΣΥ. Η κ Μουλαζίμη, εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα, καθώς όπως είπε θεωρεί χρεός της να ασχολήθεί με τα κοινά και την πολιτική.

Η κυρία Μαρία Μουλαζιμη είναι μόνιμη κάτοικός Παραλιμνίου. Όπως αναφέρει στο ecosmsocy, “Σπούδασα λογιστικά και δούλεψα στη ΣΠΕ Παραλιμνίου μέχρι την συγχώνευση της. Μετέπειτα μεταφέρθηκα στην τράπεζα του Παραλιμνίου όπου εξακολουθώ ακόμη να εργάζομαι εκεί.

Σε σχέση με την απόφαση της να ασχολήθεί με ταην πολιτική και τα κοινά, η κ Μουλαζίμη είπε πως “Η πρώτη φορά που κατάλαβα το πάθος μου για την πολιτική και τα κοινά ήταν όταν ήμουν φοιτήτρια. Εκεί αποφάσισα να ασχοληθώ σε βάθος με τις φοιτητικές παρατάξεις. Αφού ασχολήθηκα κατάλαβα την δυνατότητα μου στις επικοινωνιακές σχέσεις και την επιτυχία μου στην επίλυση των προβλημάτων. Μετά απ’ τις φοιτητικές παρατάξεις διετέλεσα στο Γ.Σ.Ε , και το 2006 για εκλέγηκα για πρώτη φορά, σαν μέλος στην σχολική εφορία του Παραλιμνίου και κατόπιν έγινε η επανεκλογή μου σαν γραμματέας.”

Η πορεία της με την πολιτική και η δράση της με τα κοινά δεν σταμάτησε εκεί…
Το 2016 αποφάσισα να κάνω το επόμενο μου πολιτικό βήμα. Έβαλα υποψήφια για δημοτικός σύμβουλος Παραλιμνίου και εκεί κατάφερα να εκλεγώ με επιτυχία. Το 2018 έγινα μέλος της επαρχιακής γραμματείας του ΔΗΣΥ και στο Δ.Σ Αχιλλέας ΚΕΝΘΕΑ. Μέχρι και σήμερα Επιτελώ επιτυχώς τα καθήκοντά μου και είμαι ενεργό μέλος όσων προαναφέρθηκαν.

Τέλος η υποψήφια για μια θέση στο πολιτικό γραφείο του ΔΗΣΥ μίλησε και για τους λόγους που αποφάσισε να κατέβει υποψήφια λέγοντας πως “Θεωρείται χρέος η ενασχόληση μας με τα κοινά και την πολιτική, για έναν ενωμένο Δημοκρατικό Συναγερμό. Χρέος μας επίσης, είναι να εκλεγούν άτομα ικανά για να καταφέρουν , να επιτευξουν και να τακτοποιήσουν τα πολιτικά δρώμενα του τόπου μας.”

Η κ Μουλαζίμη καταλήγοντας στέλνει ήχηρο μηνύμα “Μαζί ενωμένοι μπορούμε. Προχωράμε δυνατά για την εκλογή ικανών, αξιών και επιδεξιων ατόμων. Ατόμων που θα τους καθιστά δυνατούς να μπορούν να κινητοποιηθούν έξω απ’ τις συνήθεις λειτουργίες του κόμματος μας. Ψηφίζουμε αξία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *