Πυρά απο την κ. Ανδριάνα Νικολάου για τον θάνατο του Θανάση: “Hθικοί αυτουργόι, στελέχη της Εθνικής Φρούρας”

Μια άκρως αποκαλύπτική ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, έκανε η Κ. Ανδιάνα Νικολαου, κάνοντας λόγο για την άγρια δολοφονία του Θανάση Νικολάου πριν απο 18 χρόνια, αναφέροντας πως οι ηθικοί αυτουργόι είναι στελέχη της Εθνικής Φρουράς, και οι αυτουργοί, είναι γνώστες πολεμικών τεχνών. Μάλιστα η κ. Ανδριανα αναφέρει πως η αλήθεια για δικαίωση καταπατήθηκε στο έπακρόν.

Αυτούσια η αναρτηση της κ. Ανδριάνας:

*Η ΑΛΗΘΕΙΑ και ΔΙΚΑΙΩΣΗ για την άγρια δολοφονία τού Αείμνηστου και αθώου +ΘΑΝΑΣΗ στον Στρατό, από ηθικούς αυτουργούς….. στελέχη τής Ε.Φ., και αυτουργούς….. γνώστες πολεμικών τεχνών, καταπατήθηκε στο έπακρον!!!

*Ο μαρτυρικός θάνατος του παιδιού μου και ακολούθως η απάνθρωπη συμπεριφορά των εμπλεκόμενων πού συγκάλυψαν από την πρώτη στιγμή το άγριο έγκλημα, και οι συνεργάτες τους πού είναι συνεχώς κόντρα στον Αγώνα Δικαίου πού κάνω για την Αλήθεια εδώ και 18 ολόκληρα χρόνια, και μέχρι σήμερα ακόμα κάνουν το παν και διαστρευλώνουν και παραποιούν τα γεγονότα με τόσα ψεύδη και συκοφαντίες, και προσβάλλουν την Μνήμη τού νεκρού παιδιού μου και υποτιμούν το ένστικτο και την νοημοσύνη μου, ΑΠΑΙΤΩ να καθίσουν ΟΛΟΙ αυτοί στο εδώλιο τού κατηγορουμένου για ηθική ικανοποίηση και να επέλθει δικαίωση!!!

*Η αλήθεια έλαμπε από την πρώτη στιγμή στην σκηνή, με το άθικτο σώμα του νεκρού παιδιού μου κάτω από 30 μέτρα ύψος γέφυρα, και με βασάνιζαν ανελέητα τόσα χρόνια, ένας απατεώνας με τούς συνεργάτες του, μέχρι που με εξανάγκασαν να ξεθάψω το παιδί μου και μίλησε ο ίδιος με την άφωνη μαρτυρία του ότι τον βασάνισαν με κτυπήματα εκ προθέσεως και τον στραγγάλισαν!!!

*Με την εκταφή του ξέθαψα, όχι μόνο την Αλήθεια, αλλά και την απάτη και τούς διεφθαρμένους πού συγκάλυψαν το έγκλημα για να καλύψουν τούς έμπορους τών ναρκωτικών, και τούς είχα σαν βράχους απέναντι μου στα δικαστήρια και τούς αντιμετώπιζα ακόμα και όταν πάλευα με τον καρκίνο για να γλυτώσω την ταλαίπωρη ζωή μου και να συνεχίσω το ιερό μου έργο και καθήκον!!!

*ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ και ΣΥΝΕΧΙΖΩ τον αγώνα μέχρι την ΔΙΚΑΙΩΣΗ στην Μνήμη τού αξέχαστου παιδιού μου, πού αντί για τιμή το σκότωσαν άναδρα και τον υποτίμησαν με τον χειρότερο τρόπο, με το στίγμα τής αυτοχειρίας.!!!

Υ.Γ. Όταν γίνει 3:00 το πρωί και δεν μπορείς να κοιμηθείς ακόμα, θα πρέπει να γράψεις κάτω τούς λόγους που ταλαιπωρούν το μυαλό σου και δεν μπορείς να ησυχάσεις!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *