Σφοδρότατη καταγγελια για το Γ.Ν.Λάρνακας. Πήγε στα επείγοντα με υποψία ότι την νάρκωσαν, ζήτησε να της βάλουν ορό και αρνήθηκαν

Σφοδρή καταγγελία κατά του Γενικού Νοσοκομείο Λάρνακας, έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Όπως αναφέρεται ,κοπέλα πήγε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας με την υποψία ότι την νάρκωσαν, καθώς η ίδια δεν είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκόολ. (2-3 ποτήρια).

Η κοπέλα σύμφωνα με την καταγγελία, πήγε στο γενικό νοσοκομείο Λάρνακας και τους εξήγησε την κατάσταση, όπου εκεί της έκαναν τεστ κατ στου covid και ναρκτοτέστ με ούρα το οποίο βγήκε αρνητικό.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία δεν έγινε κάποια άλλη εξέταση.

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία στην συνέχει η κοπέλα ζήτησε να της βάλουν ορό για να νιώσει καλύτερα και αρνήθηκαν.

Αναλυτικότερα το περιστατικό :

Στη συνέχεια επειδή δεν ήταν καλά της έβαλαν ένεση στον μηρό και της είπαν μπορεί να φύγει σε τέτοια κατάσταση. Όταν τους ζήτησε ένα ποτήρι νερό της είπαν αν θέλεις νερό μπορείς να αγοράσεις από τα ψυγεία έξω. Τέλος την συμβούλεψαν να πάει στην αστυνομία για να κάνει άλλο πιο εξειδικευμένο ναρκο τεστ γιατί εαν χρησιμοποιήθηκε χορήγηση πιο σκληρού ναρκωτικού δεν μπορεί να ανιχνευτεί στο ναρκοτεστ του νοσοκομείου.

Πάει στην αστυνομία, τους ενημερώνει. Η αστυνομία δεν μπορεί να διενεργήσει το ναρκοτεστ. Η αστυνομία ήταν σοκαρισμένη με το ότι στο νοσοκομείο δεν της έκαναν καμία άλλη εξέταση και την άφησαν να φύγει σε τέτοια κατάσταση.

Ετοιμάζει χαρτί προς το νοσοκομείο στο οποίο αναφέρει οτι λόγω του οτι η κοπέλα εχει υποψίες οτι εχει ναρκωθει χρειάζεται να κανει αιματολογικές αναλύσεις.

Επιστρέφει η κοπέλα στο νοσοκομείο, κάνει εγγραφή, δίνει το χαρτί και περιμένει στην αναμονή. Δυο ώρες αργότερα ρωτά γιατι τοση καθυστέρηση; Η απάντηση ηταν οτι είχαν πιο επείγοντα περιστατικά. Κατανοητό. Τρεις ώρες αργότερα, ρωτά το ίδιο με τον γιατρό να βγαίνει έξω και με τουπέ και υψηλή ένταση φωνής να λέει ότι δεν μπορεί να κάνει τέτοια εξέταση και αν θέλει να πιάσει τον ιατροδικαστή τηλέφωνο να τα κάνει αυτός και φεύγει.

Συγνώμη δεν μπορείτε να κάνετε αιματολογικές εξετάσεις στο νοσοκομείο; Έχετε μια νεαρή σε χάλια κατάσταση να περιμένει 3 ώρες χωρίς καμία ενημέρωση και καμία άλλη εξέταση;

Στη συνέχεια ζήτησε το χαρτί της αστυνομίας πίσω για μπορέσει να πάει σε άλλο νοσοκομείο/γιατρό να κάνει την εξέταση προτού περάσουν 24ώρες από το συμβάν και αρνήθηκαν.

Η κοπέλα έφυγε. Η εξέταση δεν έγινε ποτέ.

Κύπρος 30/4/23

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *