‘Εκαψαν το όχημα σε θηροφύλακα επειδή τους εξέδωσε πρόστιμο

Προσωπικό όχημα θηροφύλακα που εργάζεται στην υπηρεσία Θήρας στη Λάρνακα, υπέστη εκτεταμένες και κακόβουλες ζημιές.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει το Κίνημα Κυνηγών, ο εν λόγω θηροφύλακας, τις προηγούμενες μέρες, εξέδωσε εξώδικο πρόστιμο σε άτομο, με ποινικό μητρώο, γνωστό στην αστυνομία για σωρεία υποθέσεων και δύο μέρες αργότερα, άγνωστοι περιέλουσαν με καυστική ύλη το προσωπικό αυτοκίνητο του θηροφύλακα, προκαλώντας του εκτεταμένες ζημιές.

«Η έλλειψη υποστήριξης των ειδικών αστυνομικών από την ίδια τους την υπηρεσία δεν είναι κάτι νέο, εξ’ ου και η αποφυγή καταγγελιών σοβαρών περιστατικών γνωστών εγκληματικών στοιχείων, με αποτέλεσμα από τη μια η Υπηρεσία Θήρας να έχει χάσει πλέον την ίδια της την υπόσταση και από την άλλη η ατιμωρησία να έχει αποθρασύνει τους γνωστούς και άγνωστους κακοποιούς».

Επί καιρώ ενεργής δράσης του Κλιμακίου Πάταξης Λαθροθηρίας της ΜΜΑΔ, προσθέτει η ανακοίνωση, «τέτοια εγκληματικά στοιχεία, πάμπολες φορές, συνελήφθησαν και καταγγέλθηκαν λαμβάνοντας την αρμόζουσα ποινή. Επ’ ευκαιρίας του νέου αυτού θλιβερού περιστατικού εις βάρος θηροφύλακα, τονίζουμε για άλλη μια φορά, την ανάγκη επανασύστασης του Ουλαμού Λαθροθηρίας. Αυτή τη φορά, η ζημιά περιορίστηκε σε περιουσία. Την επόμενη πιθανόν να μιλάμε για απώλεια ανθρώπινης ζωής. Η επανασύσταση του Ειδικού Κλιμακίου Πάταξης Λαθροθηρίας της ΜΜΑΔ, είναι πλέον μονόδρομος».viber_image_2023-05-04_10-29-48-956

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *