Το ΑΚΕΛ θέτει τις καταγγελίες Παπαχαραλάμπους στην Αρχή κατά Διαφθοράς και στη Βουλή

Η κυβέρνηση να απαντήσει τι θα πράξει για τις καταγγελίες Παπαχαραλάμπους

Οι καταγγελίες Παπαχαραλάμπους για παρεμβάσεις του Νίκου Αναστασιάδη στη διερεύνηση για τα στημένα στο ποδόσφαιρο είναι εξαιρετικά σοβαρές και θα έπρεπε να είχαν ήδη κινητοποιήσει την Εισαγγελία και τις διωκτικές αρχές, αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΑΚΕΛ.

Η κυβέρνηση Νίκου Χριστοδουλίδη δεν μπορεί να συνεχίσει να μένει απαθής και αδρανής μπροστά σε αυτές τις καταγγελίες τονίζει το κόμμα συμπληρώνοντας πως οφείλει να απαντήσει στην κοινωνία αν θα επιλέξει το δρόμο της συγκάλυψης του Νίκου Αναστασιάδη ή αν θα δράσει για να υπάρξει διερεύνηση και απόδοση πιθανών ευθυνών.

«Αναμένουμε την τοποθέτηση των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, τα οποία μέχρι πρότινος ασκούσαν κριτική στον Ν. Αναστασιάδη για θέματα διαφθοράς και διαπλοκής. Αντίστοιχα, ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν μπορεί να απαξιώνει ως αναξιόπιστες καταγγελίες και να θεωρεί ότι δεν χρειάζεται καμιά διερεύνηση, όπως δήλωσε σήμερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του, Ν. Τορναρίτης».

«Το ΑΚΕΛ δεν πρόκειται να προσπεράσει το ζήτημα. Αποστείλαμε σήμερα επιστολή, δια του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, Γιώργου Λουκαΐδη στην Αρχή Κατά της Διαφθοράς με αίτημα να διερευνηθούν οι καταγγελίες. Επιπρόσθετα, το ΑΚΕΛ εγγράφει το θέμα στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής».

Πηγή: dialogos.com.cy

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *