“Πέταξαν τον ανάπηρο πατέρα μου εξώ απο το σπίτι. Δεν τον άφησαν ούτε να πάρει τον φορτιστή του αναπηρικού του αμαξιδίου”

Μια τραγική ιστορία εξιστορεί γυναίκα, της οποίας πέταξαν τον ανάπηρο πατέρα της έξω απο το σπίτι του, χωρίς καν να τον αφήσουν να πάρει τον φορτιστή του αναπηρικού του αμαξιδίου.

Αυτούσια η ανάρτηση της γυναίκας:

«Ηρθαν πρωί πρωί, άρπαξαν τον πατέρα μου, τον έβγαλαν έξω και άλλαξαν αμέσως τις κλειδαριές. Το αναπηρικό του καροτσάκι ήταν αφόρτιστο και δεν τον άφησαν να πάρει ούτε καν τον φορτιστή! Ούτε τα ρούχα μας, τίποτε… Ηταν τόση η αγωνία τους να μας βγάλουν έξω, που έχασαν το κλειδί από την καινούργια κλειδαριά και μετά απ’ αυτά την άλλαξαν δεύτερη φορά» είπε απελπισμένη στην «Εφ.Συν.» η κόρη του Αναστασία. ● Η αστυνομία έφυγε, αφού εκπλήρωσε επιτυχώς την επιχείρηση «έξωση ανάπηρου ηλικιωμένου», και τη θέση της πήρε φύλακας ιδιωτικής εταιρείας σεκιούριτι, τον οποίο προφανώς εγκατέστησε ο νέος ιδιοκτήτης. Για ώρες ο 81χρονος άνδρας παρέμενε απελπισμένος στην αυλή του κλειδωμένου πλέον σπιτιού που είχε φτιάξει με τους κόπους μιας ζωής, για να δει να το εκπλειστηριάζουν τα funds, έναντι πινακίου φακής… Στο πλευρό του κάποιοι φίλοι και γείτονες που δεν πρόλαβαν το πρωί να αποτρέψουν τη νέα επιχείρηση έξωσης. Και η κόρη του Αναστασία να αγωνιά «πού θα κοιμηθούν το βράδυ οι γονείς μου και η μικρότερη αδελφή μου;». Για ώρες ο ανάπηρος άνθρωπος παρέμενε στην αυλή του κλειδωμένου πλέον σπιτιού που είχε φτιάξει με τους κόπους μιας ζωής, για να δει να το εκπλειστηριάζουν τα funds έναντι πινακίου φακής… Μ αυτή την εικόνα να κοιμάστε τα βραδιά!!!! Ξεφτίλες!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *