Ο Ερρίκος Σάντης στο ecosmoscy “Μου έλεγε ότι μουδιάζουν τα χέρια και τα πόδια της”

Στο ecosmoscy, μίλησε ο άνδρας της αδικοχαμένης Ανθούλλας Σάντη, σε σχέση μ ετι συνθήκες θανάτου της άτυχης γυναίκας.

Όπως αναφέρει ο άνδρας της άτυχης γυναίκας “Δεν είχαμε ποτέ σοβαρά προβλήματα υγείας. Η γυναίκα μου ιδίατερα, ήταν ένας αθλητικός τύπος. Ήταν η χαρά της ζωής, γεμάτη ενέργεια.”

Όπως αναφέρει ο κ. Σάντης “Η Ανθούλλα παρουσίασε αδυναμία και μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική. Αρνήθηκαν να την περιθάλψουν και την παραπέμψαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου και υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού με θετική ένδειξη, παρά το γεγονός ότι ήταν και εμβολιασμένη με τις δύο δόσεις του Αstrazeneca, ενώ είχε συμπτώματα εξάντλησης, με αποτέλεσμα να καθηλωθεί σε τροχοκάθισμα.

Όπως καταγγέλει ο άνδρας, “Υπήρξε καθυστέρηση έξι ωρών εκ μέρους του νοσοκομείου, προκειμένου η γυναίκα μου να μεταφερθεί στον ειδικό θάλαμο ασθενών με COVID-19”

Τελικά η Ανθούλλα έλαβε εξιτήριο το απόγευμα της ίδιας μέρας και της χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή, με τους γιατρούς να της λένε ότι η κατάσταση της υγείας της ήταν καλή, ενώ η ίδια παραπονιόταν ότι είχε μουδιάσματα στα χέρια και τα πόδια.

Δυστυχώς την επόμενη ημέρα η γυναίκα απεβίωσε.

Μετά από αίτημα της οικογένειας και την εξασφάλιση εισαγγελικής άδειας, έγινε εκταφή της σορού της Ανθούλλας, ενώ νεκροτομή διενήργησαν δύο κυβερνητικοί ιατροί, καθώς και ένας ιδιώτης ιατροδικαστής. 

Από τη σορό λήφθηκαν δείγματα, τα οποία στάλθηκαν για ιστοπαθολογικές εξετάσεις, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *