Χωρίς πτώμα οδηγείται ενώπιον δικαιοσύνης η υπόθεση φόνου του 31χρονου Άγγελου

Σε καταχώρηση της πολύκροτης υπόθεσης φόνου εκ προμελέτης του 31χρονου Άγγελου Περικλέους ενώπιον της δικαιοσύνης, προσανατολίζονται Γενικός Εισαγγελέας και κοινή ανακριτική ομάδα που έχει συσταθεί από τα ΤΑΕ Λεμεσού και Λευκωσίας. 

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου ανέφερε στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση ότι παρά το γεγονός ότι δεν έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής η σορός του θύματος του στυγερού εγκλήματος που αποτελεί “κλειδί” για εξιχνίαση της υπόθεσης, oι εμπλεκόμενοι παρακάθισαν σήμερα σε σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία, για αξιολόγηση όλου του μαρτυρικού υλικού που έχει συγκεντρωθεί.

«Έχουν γίνει αρκετές έρευνές σε διάφορες περιοχές που προέκυψαν από μαρτυρίες και τεκμήρια στη δεδομένη περιοχή, ενώ είναι το σημείο που σταμάτησε να εκπέμπει το σήμα του κινητού τηλεφώνου του 31χρονου» 

Βασικός μάρτυρας για την υπόθεση αποτελεί ο 71χρονος θείος του 24χρονου υπόπτου, ο οποίος εξέφρασε ετοιμότητα να υποδείξει στις Αρχές χώρους που σχετίζονται με την υπόθεση και τους οποίους φέρεται να ομολόγησε στον ίδιο ο ανηψιός του. 

«Αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ολοκληρωθεί ο φάκελος και το για ποια αδικήματα και για ποιά πρόσωπα θα καταχωρηθεί υπόθεση.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *