Αναρτηση ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ. “Σπούδασα, έφαγαν αρκετα λεφτά οι γονείς μου. Τις θέσεις εργασίας τις παίρνουν άτομα με πλαστα και ψευτικά πτυχία”

Μια συγκλονιστική ανάρτηση έγραψε 43χρονο πτυχιούχος, δείχνοντας την αγανακτίση του με αφορμη τον διορισμό της 19χρονη κοπέλας. Ως σύμβουλος του Υφυπουργού Τουρισμού.

Πιο συγκεκριμένα ο χρήστης γράφει:

Σπούδασα, έφαγαν αρκετά λεφτά οι γονείς μου, δούλευα, απέκτησα κάποια πείρα αλλά όπως φαίνεται δεν μου είναι εύκολο να βρω δουλειά διότι δεν έχω μέσο με τις εκάστοτε κυβερνήσεις

Τις θέσεις εργασίας τις παίρνουν άτομα με πλαστά και ψεύτικα πτυχία, κάτω του ορίου ηλικίας, χωρίς πείρα αλλά και ανειδίκευτη γιατί απλά έχουν μέσο με τις κυβερνήσεις.

Δούλευα 5 χρόνια ως μερική απασχόληση χωρίς να τα καταφέρω να πάρω περισσότερες ώρες και θέση έπαιρναν ο κουμπάρος, ο γιός και ο γαμπρός γιατί απλά έτσι έπρεπε να γίνει και χωρίς συνέντευξη.

Ανοίγονται κάποιες θέσεις κατά διαστήματα γενικά και απλά μαθαίνω μην μπεις στην διαδικασία γιατί η θέση είναι δοσμένη από μέσα και η ανακοίνωση γίνεται για τα μάτια του κόσμου. Ζούμε στην Κύπρο της διαφθοράς και του ρουσφετιού και εγώ ως ……(43 χρονών) να ψάχνω για δουλειά γιατί απλά δεν έχω το κατάλληλο μέσο για να δουλέψω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *