Για εξειδικευμένες εξετάσεις το κρανίο που εντοπίστηκε στην Πάφο

Για εξειδικευμένες εξετάσεις θα αποσταλεί το ανθρώπινο κρανίο που εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή της επαρχίας Πάφου, ώστε να εξακριβωθούν άλλες λεπτομέρειες και παράμετροι που αφορούν τις συνθήκες εντοπισμού του, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο κ. Νικολάου ανέφερε πως το πρωί της Κυριακής, γύρω στις 10:00, πρόσωπο που διατηρεί κτηνοτροφική μονάδα σε αγροτική περιοχή μεταξύ των χωριών Κολώνης και Μαραθούντας, ενημέρωσε την Αστυνομία ότι εντόπισε έξω από το υποστατικό του ένα ανθρώπινο κρανίο.

Όπως ανέφερε, πιθανολογείται ότι το κρανίο μεταφέρθηκε εκεί από σκυλιά, τα οποία κυκλοφορούν ελεύθερα στην γύρω περιοχή. 

Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως έχουν αρχίσει και συνεχίζονται έρευνες στην περιοχή από μέλη της Αστυνομίας σε συνεργασία με χειριστές ανιχνευτικών σκύλων, καθώς και εθελοντές της Πολιτικής Άμυνας προς εντοπισμό άλλων στοιχείων που θα βοηθήσουν στη διαλεύκανση του  όλου θέματος.

Επιπρόσθετα, σημείωσε πως «αναμένεται ότι το κρανίο θα αποσταλεί για εξειδικευμένες εξετάσεις ώστε να εξακριβωθούν άλλες λεπτομέρειες και παράμετροι που αφορούν τις συνθήκες εντοπισμού του»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *