Πρός τον τόπο του εγκλήματος οι νέες έρευνες για τον Περικλέους, εκτιμούν οι Αρχές

Στην περιοχή όπου εκτιμάται ότι δολοφονήθηκε ο 31χρονος Άγγελος Περικλέους, επικεντρώνονται οι νέες έρευνες για εντοπισμό της σορού του, μετά από εξασφάλιση σχετικής μαρτυρίας, σύμφωνα με τον επικεφαλής της ανακριτικής ομάδας και βοηθό υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, Κώστα Μιχαήλ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο σπεύδει και η Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών, μετά από τον εντοπισμό καλύκων πυροβόλου όπλου, οι οποίοι φαίνεται να σχετίζονται με την υπόθεση και συγκεκριμένα με τη σκοποβολή την οποία έκαναν ο 24χρονος χάκερ και ο Ρώσος που συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή.

Εντοπίστηκαν εργαλεία στην περιοχή των ερευνών για εντοπισμό του Περικλέους
Οι κάλυκες εντοπίστηκαν τοποθετημένοι σε σακούλα, μέσα σ’ ένα παλιό εγκαταλελειμμένο ψυγείο που ήταν πεταμένο σ’ έναν πρόχειρο σκυβαλότοπο, μαζί μ’ ένα χειροψάλιδο, κολλητικές ταινίες, σχοινιά, αλλά και μπιτόνια καυσίμων, τα οποία φέρεται να είχε αγοράσει ο 24χρονος χάκερ, βασικός ύποπτος για τον φόνο εκ προμελέτης.

Πάντως, οι νέες έρευνες που οδήγησαν στον εντοπισμό των εργαλείων, διεξάγονται στις περιοχές Μαρί, Βασιλικό και Ακτή Κυβερνήτη, σε μία προσπάθεια να εντοπιστεί η σορός του 31χρονου, ο οποίος αγνοείται από τις 20 Απριλίου και για την εξαφάνιση του οποίου παραπέμφθηκαν σε δίκη τρία πρόσωπα.

Η επιλογή της έκτασης των ερευνών δεν είναι τυχαία, μιας και εκεί εξέπεμψε για τελευταία φορά σήμα το κινητό του αγνοούμενου Περικλέους, ενώ κοντά στο σημείο και συγκεκριμένα στον Άγιο Γεώργιο Αλαμάνου, εντοπίστηκε και ύποπτο όχημα. Η περιοχή, εξάλλου, είναι εκεί όπου επικεντρωνόταν ο χάκερ, σύμφωνα και με την ομολογία του θείου του.

Στις έρευνες συμμετέχουν 25 μέλη της Αστυνομίας και της Πολιτικής Άμυνας, με τη συνδρομή ανιχνευτικών σκυλιών και drones. Ο χώρος έχει φωτογραφηθεί, ενώ εξετάσεις έγιναν και σε αποξηραμμένη λίμνη με κιβώτια, όπου δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε.

Οι νέες έρευνες για την υπόθεση φόνου εκ προμελέτης άρχισαν στη βάση σύλληψης στην οποία προχώρησαν οι Αρχές και αφορά σε 24χρονο Ρώσο, ο οποίος διαμένει μόνιμα στην Κύπρο και ο οποίος φέρεται να έκανε σκοποβολή με τον χάκερ στην περιοχή όπου διενεργούνται οι έρευνες.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του Ρώσου για κατοχή εκρηκτικών υλών και πυροβόλου όπλου, μετά την εξασφάλιση βίντεο στο οποίο καταγράφηκε να κάνει σκοποβολή μαζί με τον 24χρονο βασικό ύποπτο.

Σημειώνεται ότι αυτή την ώρα ενώπιον Δικαστηρίου βρίσκονται για ανανέωση της κράτησής τους, οι τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση, δηλαδή ο 24χρονος χάκερ, η μητέρα του 59 ετών και ο 71χρονος θείος του. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *