Πέντε χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της βρέθηκαν το κρανίο και τα οστά της Ann

Τα αίτια θανάτου της 79χρονης Ann Naisbitt από τη Μεγάλη Βρετανία, στην οποία διαπιστώθηκε ότι ανήκει το κρανίο που εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή μεταξύ των κοινοτήτων Μαραθούντα και Κολώνη στην επαρχία Πάφου, διερευνούν οι Αρχές. 

Η γυναίκα είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο στις Αρχές από συγγενικά της πρόσωπα στις 3 Απριλίου 2023, ενώ η τελευταία φορά που θεάθηκε ήταν στις δέκα το πρωί της ίδιας ημέρας.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου ανέφερε ότι το κρανίο της γυναίκας εντοπίστηκε έξω από κτηνοτροφικό υποστατικό, όπου εκτιμάται ότι το μετέφερε ένα από τα σκυλιά του ιδιοκτήτη. Σε απόσταση 150 περίπου μέτρων εντοπίστηκαν τα υπόλοιπα ανθρώπινα οστά, μέρος των ενδυμάτων και ένα μενταγιόν που φορούσε κατά την εξαφάνιση της η 79χρονη.

«Δεν ήταν θαμμένα, ήταν εκτεθειμένα και φαίνεται ότι και στην κατάσταση που έχει εντοπιστεί χωρίς σάρκα ένα μήνα μετά την εξαφάνιση, σίγουρα υπάρχουν ενδείξεις ότι ζώα ή πτηνά έχουν προκαλέσει την κατάσταση που εντοπίστηκαν τα οστά»

Το μυστήριο έλυσαν οι επιστημονικές εξετάσεις γενετικού υλικού που διενεργήθηκαν στα μακάβρια ευρήματα, ενώ το μενταγιόν υποδείχθηκε σε συγγενικό πρόσωπο της άτυχης ηλικιωμένης και αναγνωρίστηκε.

«Η συγκεκριμένη γυναίκα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και το περσινό καλοκαίρι είχε δηλωθεί ξανά σαν ελλείπον πρόσωπο. Αργοτερα το απόγευμα εντοπίστηκε σε απόσταση 3-4 χιλιομέτρων. Η απόσταση που έχουν εντοπιστεί τα οστά είναι γύρω στα 5 χιλιόμετρα και διερευνούμε πως κατέληξε στο συγκεκριμένο σημείο και πιστεύουμε ότι έχει περπατήσει.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *