Πριν ψηφίσετε, κάντε μια αναδρομή για όλα όσα συνέβησαν στην χώρα της Δημοκρατίας

Μιχάλης Αντωνίου

Η ώρα των κρίσιμων εκλογών για την Ελλάδα έφτασε. Όλα είναι έτοιμα στα 21.529 εκλογικά τμήματα που είναι εγγεγραμμένοι περίπου 9,8 εκατ. εκλογείς, οι οποίοι καλούνται να ψηφίσουν για την εκλογή των βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου.

Από αυτούς περίπου 400.000 είναι νέοι ψηφοφόροι και σχεδόν 22.000 ασκούν σήμερα το εκλογικό τους δικαίωμα στο εξωτερικό.

Σήμερα είναι η γιορτή της Δημοκρατίας. Μιας εννοιας που αματία μου εξομολογουμένη ο Μητσοτάκης, την καταπάτησε πολλάκοις.

Έβγαινε με θράσος χιλίων πιθήκων, τότε όταν η πανδήμια κυριαρχούσε σε ολόκληρο τον πλανήτη, με δικτατορικό ύφος, κουνώντας το δάκτυλο σε όσους είχαν αντίθετη άποψη. Μοίραζε π΄ροστιμα στον κοσμάκη που δεν επιθυμούσε να εμβολιαστεί, απειλώντας τους έμμεσα, πως αν δεν το πράξουν θα υπάρξουν ποινές.

Έβγαλε τους υγειονομικούς σε αναστολή όταν η χώρα τους χρειαζόταν πιο πολύ απο κάθε άλλη φορά, με αποτέλεσμα πολλοί να μείνουν άνεργοι (σιγά και τα λεφτά που έπαιρναν εδώ που τα λέμε). Δεν λέω ότι ο Τσίπρας ή όποιοσδήποτε θα αλλάξει τα γεγονότα.

Όμως τα όσα έπραξε ο Μητσοτάκης δεν μπορούν να ξεχαστούν. Η φαρμακοποίος μη αντέχοντας τις πιέσεις έβαλε τέλος στη ζωή της. Οι 65χρονοι , με χίλια δυυο προβλήματα υγείας. έπρεπε να πληρώσουν πρόστιμα εαν δεν προχωρούσαν σε εμβολιασμό.

Η Έλλάδα με αυτα και με αυτά ξεπέρασε τα ντεκοντέρ στις ψυχικες παθήσεις , με την κυριότερη να είναι η αγχώδης διαταραχή σε όλες τις ηλικίες.

Στην θέση του Μητσοτάκη, θα μπορούσε να ήταν άλλος, όμως για κακή του τύχη την δεδομένη περίοδο αυτός ήταν ο ηγέτης της χώρας και χειρίστηκε λανθασμένα το θέμα της πανδημίας το οποίο απασχόλησε περισσότερο απο κάθε άλλο θέμα.

Για αυτό όταν μπείτε στις κάλπες, κάντε μια ανασκόπηση…

Καλή ψήφο!

One Reply to “Πριν ψηφίσετε, κάντε μια αναδρομή για όλα όσα συνέβησαν στην χώρα της Δημοκρατίας”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *