Για την επόμενη αναστολή σε υγειονομικούς, η ατυχήματα όπως τα Τέμπη, μην ξαναεξεγερθείτε, γιατί τα θέλει ο οργανισμός σας

Μιχάλης Αντωνίου

Πρώτος ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δεχθεί σήμερα το τηλεφώνημα από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αφότου η ίδια παραλάβει τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών από τον πρόεδρο της Βουλής. Ο Κωνσταντίνος Τασούλας αναμένει άλλωστε τα στοιχεία από την υπηρεσιακή υπουργό Εσωτερικών Καλλιόπη Σπανού. Αυτά είναι τα πρώτα βήματα για να ανοίξει επίσημα ο κύκλος των διερευνητικών επαφών. Ένας κύκλος που τελικά θα έχει, όπως φαίνεται, εξαιρετικά μικρή διάρκεια.

Aπο την άλλη ο χαμένος των εκλογών αποδείχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος υπέστη βαριά ήττα, αλλά επιπλέον προκαλεί ανατροπές στις θεσμικές διαδικασίες.

Προσωπικά, δεν με ενδιαφέρει κανένας Μητσοτάκης, και ο κάθε Μητσοτάκης, με ενοχλεί και νομίζω και τον καθε πολίτη θα έπρεπε να ενοχλεί, το πρόσωπο το οποίο βρίσκεται στην εξουσία και διαπράττει μια σειρά απο εγκληματικά λάθη που οδηγούν την χώρα προς την κατάρρευση της.

Και τα παραδείγματα είναι πολλά. Απο την πανδημία, απο τα πρόσωπα που τον πλαισιώνουν και τις δηλώσεις που κάνουν, απο το ατύχημα στα Τέμπη που κανείς δεν ανέλαβε την ευθύνη και το άφησαν να περάσει έτσι, απο τις υποκλοπές και τόσα άλλα.

Απο μια Ελλάδα που γεννήθηκε η δημοκρατία, και κατάντησε τα τελευταία χρόνια να ζει σε ένα δικτατοτρικό καθεστώς.

Για αυτό την επόμενη φορά που θα θυμηθείτε να εξεγερθείτε μην το κάνετε. Η αν θα το κάνετε, καντε το στις κάλπες. Γιατί πόπως φαίνεται τα τραβάει ο οργανισμός μας.

2 Replies to “Για την επόμενη αναστολή σε υγειονομικούς, η ατυχήματα όπως τα Τέμπη, μην ξαναεξεγερθείτε, γιατί τα θέλει ο οργανισμός σας”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *