Η θεατρική Ομάδα παρωδία για ακόμα μια φορά θα μας αφήσει χάσκοντας από γέλιο και άπλετη αγάπη

Του Γεώργιου Παύλου

Η έναρξη του φετινού καλοκαιριού δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει ομορφότερα, μα ναι για ακόμα μια χρονιά η Θεατρική Ομάδα Παρωδία, μας δίνει την ευκαιρία να εμπλουτίσουμε το μυαλό μας με πολιτισμό , ένα πολιτισμό άρτια δεμένο με τον τόπο μας και τις παραδόσεις μας.

 Η θεατρική ομάδα παρωδία που είναι όλο χάρη και αγάπη από εραστές της τέχνης, και βέβαια  ο σεναριογράφος  Δωρόθεος Δωροθέου, που μας μαγεύει με τα έργα του, πάντα μας δίνει την ευκαιρία να πάρουμε κάποια σημαντικά μηνύματα της ζωής, έξυπνα μηνύματα του χθες μα συνάμα και του σήμερα , καταλλήλως δεμένα με την μοναδική τους σημασία!!

Συνάντηση  λοιπόν στις 30/05/2023 όπου η ομάδα πρεμιερίζει στο Παττίχειο Αμφιθέατρο (Σκάλας)  

Θα μείνετε «Χάσκοντα» με αυτή την κωμωδία

Η νέα κωμωδία της Θ.Ο. Παρωδία «Εμείναμεν Χάσκοντα» κάνει πρεμιέρα στις 30/5/2023 στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας και υπόσχεται να σας χαρίσει άφθονο γέλιο! Άρα, αν περιμένετε να ψυχοπλακωθείτε, ή να μπείτε σε βαθιά περισυλλογή και υπαρξιακές αναζητήσεις με αυτό το θεατρικό, ένα είναι το σίγουρο: θα μείνετε «χάσκοντα»!

Η ιστορία του έργου διαδραματίζεται στο παρόν αλλά και στο παρελθόν (!) με την αναζήτηση ενός θησαυρού και μια μυστηριώδη μεταφορά (άκουσον άκουσον) στην Κύπρο του χθες, όπου συμβαίνουν ευτράπελες καταστάσεις μεταξύ των πρωταγωνιστών αυτού του ιδιόμορφου «συναπαντήματος».

 Η γοητεία του εύκολου πλουτισμού, οι σχέσεις των ζευγαριών που διαχρονικά δοκιμάζονται, οι διακρίσεις αλλοτινών εποχών, ένας χαμένος θησαυρός και ένας ζουρλομανδύας (!), αποτελούν τα «συστατικά» της φετινής κυπριακής κωμωδίας της Θ.Ο. Παρωδία. Ένα απολαυστικό ταξίδι πίσω στο χρόνο με ηθογραφικά και σύγχρονα στοιχεία, μαζί με ένα μείγμα «εκρηκτικών» χαρακτήρων επί σκηνής, υπόσχεται να χαρίσει στο κοινό απεριόριστο γέλιο.

Το κείμενο και την σκηνοθεσία υπογράφει ο Δωρόθεος Δωροθέου, ενώ τη μουσική επιμέλεια ο Πέτρος Πέτρου (dj Pietro) με το νέο του remix στο πασίγνωστο κυπριακό τραγούδι «Τρεις Ελιές τζαι Μια Ντομάτα» να «ντύνει» μουσικά το έργο. Τα σκηνικά επιμελήθηκε και φιλοτέχνησε ο Μηνάς Αλαμπρίτης. Επί σκηνής 10 ακόμα εραστές της τέχνης «ζωντανεύουν» το κείμενο: Ν. Κωνσταντίνου, Ρ. Φελλά, Θ. Αλαμπρίτη, Ν. Κουρούγιαννη, Μ. Ιωάννου, Α. Κωνσταντή, Μ. Σαξάνη, Κ. Εφφέ, Κ. Παύλου. Σ. Μουστάκα.

Η πρεμιέρα της παράστασης είναι αφιερωμένη στη μνήμη της Ανθούλας Σάντη που «έφυγε» άδικα και πρόωρα για το μεγάλο ταξίδι.

Εισιτήρια προπωλούνται στα καταστήματα ACS στην tickethour και στα τηλέφωνα 99499413/99813804.

Παρακολουθήστε τα διαφημιστικά: Video Teaser και video trailer της παράστασης

Πρεμιέρα 30/5/2023 ώρα 830μμ στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *