Στο ΓΝ Αμμοχώστου ένοικος διαμερίσματος που τυλίχθηκε στις φλόγες

Προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, μεταφέρθηκε ένοικος διαμερίσματος τριώροφου συγκροτήματος, στο οποίο ξέσπασε φωτιά, ενώ ένοικοι των άλλων διαμερισμάτων απομακρύνθηκαν με ασφάλεια με τη βοήθεια μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.  

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας «γύρω στις 18:25 της Τετάρτης 24 Μαΐου, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στον 2ο όροφο τριώροφου συγκροτήματος διαμερισμάτων στο Παραλίμνι. Ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με δύο πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αμμοχώστου «Λοχία Αδάμου Αδάμου» και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 19:16».

Πρόσθεσε ότι την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς, η ένοικος βρισκόταν εντός του διαμερίσματός της και εξήλθε σε ανοιχτό χώρο πριν από την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προτού επεκταθεί η πυρκαγιά. Λόγω εισπνοής καπνού, μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους με Ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Παραλιμνίου.

Σημειώνεται ότι «με τη βοήθεια των μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, έγινε εκκένωση του κτηρίου και αριθμός ενοίκων εξήλθε με ασφάλεια σε ανοιχτό χώρο. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το διαμέρισμα υπέστη εκτεταμένες ζημιές στο χώρο του ενιαίου καθιστικού/ κουζίνας, ενώ επηρεάστηκε η βαφή του τοίχου των υπνοδωματίων από τον καπνό».

Επιπρόσθετα,«από τον καπνό επηρεάστηκε και το διαμέρισμα που βρισκόταν στον τρίτο όροφο, καθώς και η βαφή στο κλιμακοστάσιο και εξωτερικά του κτηρίου».

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα, σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

Πηγή
ΚΥΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *