Σύμβουλος σε Υφυπουργείο υπέβαλε αίτηση για άντληση κονδυλίου και ψήφισε ο ίδιος «ναι» για έγκρισή του!

Μελανό σημείο σε άντληση κονδυλίου από το Υφυπουργείο Τουρισμού σε συγκεκριμένη Μη Κυβερνητική Οργάνωση, κατά την προηγούμενη διακυβέρνηση, εντόπισε η Ελεγκτική Υπηρεσία σε σχετικό έλεγχο που διενήργησε.

Σύμφωνα με ενημέρωση από αρμόδιες πηγές, ο Πρόεδρος της συγκεκριμένης ΜΚΟ ήταν και εξωτερικός συνεργάτης του Υφυπουργείο Τουρισμού υπό το ρόλο του συμβούλου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο σύμβουλος υπέβαλε αίτηση για άντληση κονδυλίου από το Υφυπουργείου Τουρισμού για την ΜΚΟ της οποίας προέδρευε και μάλιστα συμμετείχε στην επιτροπή αξιολόγησης με αποτέλεσμα να προκύπτει σύγκρουση, αφού ψήφισε ο ίδιος «ναι» για την παραχώρηση του κονδυλίου για το οποίο είχε υποβάλει αίτηση!

Το μεμπτό σημείο εντόπισε μάλιστα και ο νυν Υφυπουργός Τουρισμού, Κώστας Κουμής, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι θα επανεξετάσει τη συγκεκριμένη παραχώρηση κονδυλίου και θα διερευνήσει κατά πόσο κάποιος άλλος φορέας δικαιούται παραχώρηση κονδυλίου.

Σημειώνεται ότι στην επόμενη έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας που θα αφορά στο Υφυπουργείο Τουρισμού, θα υπάρχει σίγουρα ειδική αναφορά στο συγκεκριμένο σύμβουλο.

Πηγή: omegalive.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *