Σκόνη, θερμοκρασία στους 32 βαθμούς και ενδεχόμενο βροχών

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, ενώ στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη.

Σήμερα, διαστήματα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται με αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες, κυρίως ελαφρές, βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και σταδιακά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και παροδικά στα νοτιοδυτικά, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, για να καταστεί σταδιακά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, αρχικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Αργότερα, οι μέσες νεφώσεις θα αυξηθούν και δεν αποκλείεται να σημειωθούν τοπικές, κυρίως ελαφρές, βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις και αναμένονται τοπικές βροχές, ενώ δεν αποκλείονται και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως μετά το μεσημέρι. Τη Δευτέρα, τοπικά αυξημένες νεφώσεις από το μεσημέρι και μετά, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Την Τρίτη, αυξημένες νεφώσεις, αναμένεται να δώσουν μετά το μεσημέρι τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία την Κυριακή αναμένεται να σημειώσει πτώση και μη αξιόλογη μεταβολή τη Δευτέρα, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή. Την Τρίτη αναμένεται περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *