ΜΑΣΣΙΑΛΑ ΜΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ

Του Γεώργιου Παύλου

Είναι καθήκον μας να τιμάμε το πολιτισμό και να χτίζουμε σε αυτό !!

Θέμα: Περιοδεία 2023 Μάσσιαλλα του Δασκάλου μας, Της Αφροδίτης Αντωνίου Η Θεατρική Ομάδα ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ, μετά από δύο επιτυχημένες θεατρικές παραγωγές, παρουσιάζει την ξεκαρδιστική κυπριακή κωμωδία της Αφροδίτης Αντωνίου ‘Μάσσιαλλα του Δασκάλου μας’, σε σκηνοθεσία του ηθοποιού Χρίστου Κυριάκου Παλώδια, για την περιοδεία Μάιος-Δεκέμβριος 2023.

Η ιστορία του έργου εκτυλίσσετε σε ένα χωριό της Κύπρου, το Καλοχώρι. Η ιστορία ξεκινά με την καθημερινότητα των κατοίκων, βρίσκοντας τους μαζεμένους στο καφενείο του χωριού. Ο γραμματικός του Μουχτάρη έχει φροντίσει από νωρίς το πρωί να ανακοινώσει την άφιξη του καινούργιου δασκάλου. Ο Μουχτάρης όντας η αρχή του χωριού κινεί τις διαδικασίες για την ετοιμασία της Επιτροπής Καλωσορίσματος του καινούργιου δασκάλου. Οι κάτοικοι του χωριού καλοντυμένοι, καλοχτενισμένοι, με εμφανή ανυπομονησία στα πρόσωπά τους, αναμένουν αγωνιωδώς την άφιξη του καινούργιου δασκάλου. Ο ερχομός του καινούργιου δασκάλου θα δημιουργήσει μια σειρά από ευτράπελα γεγονότα τα οποία θα χαρίσουν άφθονο γέλιο στους θεατές. Ο δάσκαλος γίνεται το ‘μήλον της έριδος’ για τις ανύπαντρες κοπέλες του χωριού, οι οποίες προσπαθούν με όσα μέσα διαθέτουν να υπερισχύσουν η μια από τη άλλην και να τον κατακτήσουν. Ποια μυστικά όμως έχει καλά κρυμμένα ο καινούργιος δάσκαλος; Τι κρύβεται πίσω από το όμορφο και αγγελικά πλασμένο πρόσωπο του δασκάλου; Ποιος είναι ο εισβολέας που θα ανατρέψει τα μέχρι τότε δεδομένα της ζωής των κατοίκων; Ένα έργο που υπόσχεται άφθονο γέλιο και έχει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που θα διασκεδάσουν τον θεατή και θα τον κάνουν να γελάσει με την ψυχή του, σε αυτή την ξεκαρδιστική κωμωδία με τίτλο ‘Μάσσιαλλα του Δασκάλου μας’.

Συντελεστές: Συγγραφέας: Αφροδίτη Αντωνίου Σκηνοθεσία: Χρίστος Κυριάκου Παλώδιας Μουσική επιμέλεια/ κοστούμια/ σκηνικά: Αφροδίτη Αντωνίου Συμμετέχουν με σειρά εμφάνισης οι ηθοποιοί: Κοινοτάρχης: Χρίστος Μαντοβάνη Χαμπής ο Γραμματικός: Τηλέμαχος Φωτίου Αναστασία ιδιοκτήτρια καφέ, μπαρ, τάβερν: Αφροδίτη Αντωνίου Σώτος ο Κομμωτής: Άντυ Λάφα Χριστίνα η Αρκόντισσα: Σώτια Φωτίου Μαρία κόρη του φθαρτέμπορα: Αντριάνα Παρπούνα Δάσκαλος: Αντρέας Θεοδώρου. Παπα-Μιχάλης: (Φωνή) Χρίστος Κυριάκου Παλώδιας Guest Star: Κυριάκος Κυριάκου Η διάρκεια της παράστασης είναι 60 λεπτά.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες και για κρατήσεις παραστάσεων, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 99122966, ή στο email: afrodite84_antoniou@hotmail.com, ή στη σελίδα μας στο Facebook: Θεατρική Ομάδα Χαρακτήρες

One Reply to “ΜΑΣΣΙΑΛΑ ΜΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ”

  1. Σας εύχομαι καλή επιτυχία στην μεγάλη προσπάθεια που κάνετε να κρατήσετε τον πολιτισμό μας. Στηρίζουμε με την παρουσία μας τέτοιου είδους εκδηλώσεις που γίνονται με πολλές προσπάθειες εθελωντισμό και αγάπη .
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *