Λάβρος ο Νικόλας Προδρόμου…”Όχι κύριοι δεν είναι τέχνη αλλά ιεροσυλία. Πατήσατε την ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ του καθενός μας”

Λάβρος εμφανίστηκε ο π΄ροεφρομος του κινήματος ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών, σχετικά με τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και τις εικόνες ντροπής, άφου κάποιοι ξεπέρασαν κάθε όριο και θέωρησαν ότι είναι τέχνη να προσβάλουν τα θεία και τις εικόνες της Παναγίας και του Χριστού.

Ο κ. Προδρόμου σε ανάρτηση του αναφέρει

Δεν πρόκειται να ανεκτούμε πλέον από κανένα να προσβάλει την ίδια μας την Θρησκεία αυτά που πιστεύουμε αυτά που μεγαλώσαμε και αυτά που είμαστε και να το ονομάζει τέχνη. Όχι κύριοι δεν είναι τέχνη αλλά ιεροσυλία. Μόνο ντροπή .

Αρρωστημένα μυαλά γιατί αυτό είναι. Να εκφράζονται δημόσια προσβάλλοντας τα θεία την ίδια μας την Πίστη και πολλοί αξιωματούχοι Πολιτικοί να το επικρατούν και να είναι στη πρώτη γραμμή.

Αυτά είναι τα προβλήματα των πολιτών κύριοι?

Είστε και ανίκανοι και μικροί.

Δικαίωμα του καθενός σπίτι του κύριοι να κάνει ότι θέλει και ούτε μας νοιάζει. Και ούτε τον κρίνουμε. Όλοι στο τέλος της ζωής μας θα κριθούμε. Αλλά να βλέπω αρρωστημένα μυαλά να προσβάλλουν αυτά που πιστεύω αυτά που είμαι αυτά που έχω ευθύνη να διδάξω τα παιδιά μου τότε έχω ευθύνη να ξεσηκωθώ πλέον και να είμαι μπροστά μέχρι το τέλος γιατί πλέον η υπομονή και τα όρια μας έχουν εξαντληθεί. Έχετε πατήσει την [ ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ] πλέον.

Δεν πρόκειται να αποδεχτούμε από κανένα καμία προσβολή των θείον της πίστης μας και αυτών που είμαστε και έχουμε χρέος να διδάξουμε στα παιδιά μας.

Ο καθένας πλέον από εμάς ως γονείς και ως Χριστιανοί ήρθε η ώρα να ξεσηκωθούμε ανεξαρτήτος κομματικού χρωματισμού να βροντοφωνάξουμε να προστατεύσουμε την Πίστη μας αυτά που είμαστε και αυτά που πρέπει να κρατήσουμε ψηλά για τα παιδιά μας .

Ο αγώνας αρχίζει. Σύντομα όλοι μαζί σαν μια γροθιά έξω στους δρόμους κόντρα σε ότι σταθεί απέναντι μας και όσο χρειαστεί .

Γιατί απλά είναι η Πίστη μας.

Γιατί απλά είναι η Πατρίδα μας.

Γιατί απλά πρέπει να προστατεύσουμε τον θεσμό της οικογένειας μας πριν τον διαλύσουν εντελώς.

Γιατί απλά είμαστε Χριστιανοί και είμαι περήφανος για αυτό και δεν θα δεκτώ από κανένα να προσβάλει αυτά που πιστεύω και αυτά που είμαι.

Γιατί απλά πρέπει να προστατεύσουμε αυτά που είμαστε αυτά που έχουμε διδαχθεί από τους προγόνους μας.

Ο Αγώνας πλέον είναι μεγάλος και ΚΟΙΝΟΣ για όλους μας για να σώσουμε την Πίστη μας τα Παιδιά μας και την Πατρίδα μας.

ΥΓ. Γράφω τα πιο πάνω ως ένας πατέρας 3 παιδιών που τους οφείλει να τους παραδώσει την χώρα με τις αρχές τις αξίες τα ήθη τα έθιμα τις παραδόσεις τον σεβασμό στην Πίστη και να τους διδάξει το Χριστιανισμό το θεσμό της Οικογένειας και να τους παραδώσει την χώρα μας όπως ακριβώς την παραδώσανε σε εμάς οι πρόγονοι μας.

Με όλα αυτά τόσες μέρες πόνεσα πιέστικα να μην εκφραστώ . Προβληματίστικα με τις ώρες προσευχόμενος. Αλλά είπα τέλος. Δεν πρόκειται να αποδεχτώ με κανένα τρόπο πλέον όλα αυτά τα οποία συμβαίνουν.

Πατήσατε την ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ του καθενός μας.

<<Ήταν η Επί Τας >> Για όλους……….

One Reply to “Λάβρος ο Νικόλας Προδρόμου…”Όχι κύριοι δεν είναι τέχνη αλλά ιεροσυλία. Πατήσατε την ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ του καθενός μας””

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *