Ανδριάνα Νικολάου: “O Θανάσης αντιλήφθηκε την διακίνηση ναρκωτικών απο στελέχη της Ε.Φ. Μέσα σε 10 λεπτά του έκλεισαν το στόμα”

Μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook έκανε η κ. Ανδριάνα Νικολάου, απαριθμόντας μια σειρά απο γεγονότα που οδήγησαν στην δολοφονία Θανάση πριν απο 18 χρόνια.

Πιο συγκερκιμένα η κ. Ανδριάνα έγραψε:

ΘΑΝΑΣΗΣ… ΤΟ ΑΝΤΙΛΕΓΟΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ!!!

*Εν ροπή οφθαλμού αντιλήφθηκε την διακίνηση ναρκωτικών εντός του στρατοπέδου από στελέχη της Εθνοφρουράς!

*Μέσα σε 10 λεπτά πήραν την απόφαση για να του κλείσουν το στόμα μήπως μιλήσει και βρουν τον μπελά τους!

*Μέσα σε ένα βράδυ, αφού βγήκαν με έξοδο, συνάντησαν τους δολοφόνους!

*Το επόμενο πρωινό, και μέσα σε 10 λεπτά, τού αφαίρεσαν την ζωή δια στραγγαλισμού και κτυπημάτων που έσπασαν ακόμα και το στέρνο του χωρίς να αφήσουν εξωτερικά σημάδια!

*Μέσα σε 10 λεπτά αποφάσισε ο Σταυριανός στην σκηνή ότι…. επρόκειτο για «αυτοκτονία»!

*Παλεύω εδώ και 18 χρόνια για να αποδείξω το αληθές και το απέδειξα, αφού έβγαλα το παιδί μου από τον τάφο και μίλησε από μόνος του!

*Πέρασαν 2μιση χρόνια από την εκταφή και δεν αποδόθηκαν ευθύνες σε κανένα ακόμα!

*Εγώ αυτό το παιδί το κρατούσα στα σπλάχνα μου 9 ολόκληρους μήνες! Το γέννησα και το ανέθρεψα με την καλύτερη προστασία, με αρχές και αξίες και με χριστιανικά ιδανικά σε μιά ξένη χώρα!

*Το έτρεχα στα σχολεία από 4ων χρονών μέχρι το Πανεπιστήμιο… 20 ολόκληρα χρόνια! Το έφερα στην Κύπρο και πήγε να κάμει 6 μήνες στον Στρατό, και μέσα σε 10 λεπτά του αφαίρεσαν την ζωή και μου του παρέδωσαν νεκρό!

*Σαν να μην έφτανε που το σκότωσαν, επαγγελματίες δολοφόνοι, αμαύρωσαν και το όνομα του με το στίγμα της αυτοχειρίας, οι δεύτεροι δολοφόνοι, ενώ το άγριο έγκλημα βγάζει μάτι και στον άσχετο που θα δει τις φωτογραφίες!

*Πέρασαν 18 ολόκληρα μαρτυρικά χρόνια παλεύοντας με την διαφθορά, με τους λειτουργούς των αρμοδίων αρχών, που αντί να εξιχνιάζουν τα εγκλήματα τα κουκουλώνουν! Και τώρα, στείλαμε μία επιστολή από τις 4 Μαΐου η οποία θα μπορούσε να απαντηθεί αμέσως μέσα σε 10 λεπτά και ακόμα περιμένουμε απάντηση εδώ και 47 μέρες!!!

*Και όλο αυτό…. επειδή είναι το δικό μου παιδί και όχι το δικό τους! Ο †Θανάσης, δεν είναι βλέπετε παιδί κάποιου επώνημου προσώπου! Εάν ήταν, δεν θα πήγαινε καν Στρατό, ή θα καλοπερνούσε και δεν θα τον σκότωναν εάν έβλεπε αυτά που είδε ο †Θανάσης!!!

One Reply to “Ανδριάνα Νικολάου: “O Θανάσης αντιλήφθηκε την διακίνηση ναρκωτικών απο στελέχη της Ε.Φ. Μέσα σε 10 λεπτά του έκλεισαν το στόμα””

  1. Πολύ λυπηρό το γεγονός.
    Η δικαιοσύνη στη Κύπρο εξυπηρετεί τον εγκληματία και τον παράνομο
    Η απόδειξη είναι ότι ισοβίτες με κατηγορία δολοφονίας , τους δίνεται χάριν και μετά απολαμβάνουν δίπλα όσα έχασαν και το κράτος τους προικίζει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *