Πρεμιέρα Θεατρικής  ομάδας ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ με τιμές και λάμψη

Του Γεώργιο Παύλου

Την Παρασκευή 16 Ιούνιου βρεθήκαμε στο Καλό χωριό Λάρνακας, η βραδιά μύριζε πολιτισμό και το σκοτάδι του ουρανού έλαμψε όχι μόνο από τα χιλιάδες πυροτεχνήματα άλλα και από το ολοκάθαρα πρόσωπα ανθρώπων, ανθρώπων όλων των ηλικιών, αλλά κυρίως και άτομα που αγαπούν και ζουν για το πολιτισμό του τόπου , την κουλτούρα τα πολιτιστικά δρώμενα , για αυτούς είναι ανάσα ζωής !!!

Να αναφέρουμε ότι ήταν η πρεμιέρα της θεατρικής ομάδας ΄΄ Χρακτήρες΄΄ , μια ομάδα από εραστές της τέχνης, με ακούραστο  μεράκι και αφοσίωση!! Η Αφροδίτη Αντώνιου σεναριογράφος του έργου και ηθοποιός, μας κατέπληξε με το μοναδικό της  χιούμορ και το ιδιαίτερο της γράψιμο, και φυσικά ο καταξιωμένος ηθοποιός Χρίστος Κυριακού Παλώδιας που σκηνοθέτησε το έργο .  ΜΑΣΣΙΑΛΑ ΤΟΥ ΔΑΣΑΚΛΟΥ ΜΑΣ

Αξίζει να σημειωθεί   ότι η βραδιά είχε και όμορφες εκπλήξεις , η θεατρική ομάδα επέλεξε να τιμήσει δυο υπέροχους ηθοποιούς του νησιού μας , τον τεράστιο Αντώνη Λαπηθιώτη  και τον ταλαντούχο Γιάννη Κόκκινο , οπού ο κάθε ένας με το δικό του τρόπου χάραξαν μια πορεία στα θεατρικά δρώμενα του τόπου.

https://www.facebook.com/theatroxaraktires/videos/692540249550315

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *