Nάρκωνε τη γυναίκα του επί 10 χρόνια και κατέγραφε το βιασμό της

Δεν το χωρά ανθρώπου νους αυτό που έκανε ένας συνταξιούχος στη Γαλλία, ο οποίος κατηγορείται ότι επί δέκα χρόνια νάρκωνε τα βράδια τη γυναίκα του και την «πρόσφερε» σε άγνωστους άνδρες.

Ο δράστης, γνωστός μόνον ως Ντομινίκ Π., φέρεται να εντόπιζε τους βιαστές της γυναίκας του -τουλάχιστον 83 όλο αυτό το διάστημα – μέσω του online forum «à son insu» («Εν Αγνοία της»), όπου οι χρήστες συζητούν πώς διαπράττουν σεξουαλικές επιθέσεις στις ανυποψίαστες συντρόφους τους, και μάλιστα κατέγραφε τους βιασμούς και αποθήκευε τα βίντεο σε φάκελο με τίτλο «κακοποιήσεις» σε ένα «φλασάκι USB».

Από τους βιαστές έχουν ταυτοποιηθεί και συνελήφθησαν 51 άνδρες ηλικίας από 26 έως 73 ετών, διαφόρων επαγγελμάτων – πυροσβέστης, δημοτικός σύμβουλος, φρουρός σε φυλακή, νοσοκόμος και δημοσιογράφος – , στους οποίους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τον βιασμό της «Φρανσουάζ», της γυναίκας του συνταξιούχου με την οποία ήταν παντρεμένος επί 50 χρόνια, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα The Telegraph. Τουλάχιστον 92 περιστατικά βιασμών της ανυποψίαστης γυναίκας καταγράφηκαν από το 2011 μέχρι το 2020.

Ο άνδρας της φέρεται να τη νάρκωνε ρίχνοντας στο φαγητό της το αγχολυτικό φάρμακο αγχολυτικό φάρμακο Témesta (Lorazepam) και στη συνέχεια καλούσε τους άνδρες να τη βιάσουν ενώ η γυναίκα ήταν αναίσθητη στο σπίτι τους στο Μαζάν κοντά στο Καρπαντρά του νομού Βωκλύζ στη νοτιοανατολική Γαλλία.

Πώς έφθασαν στα ίχνη του διεστραμμένου συζύγου

Η αστυνομία ενημερώθηκε για τη φρικτή δράση του Ντομινίκ Π, το 2020, όταν τον συνέλαβε επειδή βιντεοσκοπούσε με κρυφή κάμερα γυναίκες που άλλαζαν ρούχα σε δοκιμαστήριο ενός σουπερμάρκετ στο Καραπαντρά. Η έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του αποκάλυψε την κάμερα και δεκάδες βίντεο με τους βιασμούς της γυναίκας του.

Ο συνήγορος ενός εκ των βιαστών υποστήριξε ότι κάποιοι εκ των δραστών πίστευαν πως η γυναίκα «παρίστανε» ότι ήταν αναίσθητη στο πλαίσιο ενός σεξουαλικού παιχνιδιού. Αλλά οι επιθεωρητές της αστυνομίας αντέτεινα ότι οι ύποπτοι πρέπει να γνώριζαν ότι το θύμα ήταν ναρκωμένο, αφού ο άνδρας της υποστήριξε ότι τους ενημέρωνε πριν από κάθε βιασμό.

Κάποιοι από τους βιαστές ήταν τακτικοί επισκέπτες στο σπίτι του ζευγαριού. Ο συνταξιούχος φέρεται να τους ζητούσε να σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους μακριά από το σπίτι και να προσέχουν να μην ξυπνήσουν τη γυναίκα του με δυνατές οσμές, όπως αρώματος και καπνού.

Ένας απ’ τους υπόπτους αρνήθηκε ότι η πράξη του συνιστούσε βιασμό λέγοντας: «γυναίκα του είναι, ό,τι θέλει την κάνει».

«Ράκος» το θύμα

Η γυναίκα έμαθε ότι τη βίαζαν εν αγνοία της όταν ανακάλυψε η αστυνομία τα βίντεο. Όπως είπε, υπέφερε από κατάθλιψη, γυναικολογικά προβλήματα και εξάντληση μετά την αποκάλυψη. Ιατρικές εξετάσεις έδειξαν ότι μολύνθηκε με τέσσερα αφροδίσια νοσήματα. Η «Φρανσουάζ» υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

Ο Ντομινίκ Π, στο μεταξύ, φέρεται να είπε στους ανακριτές ότι αγαπάει ακόμα τη γυναίκα του, αποκαλώντας την, μάλιστα, «αγία»! «Ήταν η πρώτη του αγάπη, πράγματι η μόνη αγάπη της ζωής του», ισχυρίστηκε η δικηγόρος του, Μπεατρίς Ναβάρο.

Η δίκη αναμένεται να γίνει τον ερχόμενο χρόνο και ο συνταξιούχος απειλείται με κάθειρξη έως και 20 ετών, σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *