“Φωνές”ξενοδόχων για ηχορύπανση, αντιδρούν οι μικρομεσαιές επιχειρήσεις. “Δεν υπάρχει ο τουρισμός που αναμέναμε”

Απο την μία οι ξενοδόχοι να καταγγέλνουν, ηχορύπανση, κυρίως στον τουριστικό προϊον του Πρωταρά, κάθως όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η δημοσιογράφος του Φιλελεύθερου, Νατάσα Χριστοφόρου, παρα το γεγονός ότι δόθηκαν οδηγίες στο Δήμο Παραλιμνίου, όπως προχωρήσει σε εφαρμογή νομοθεσίας για ηχορύπανση, δεν το έπραξε, με αποτέλεσμα οι τουρίστες να κάνουν σφοδρές καταγγελίες σε τουριστικές πλατφόρμες.

Απο την άλλη, όπως αναφέρουν, επιχειρηματίες εστιατορίων και διάφορων μπυραριών του Πρωταρά στο ecosmoscy, φέτος παρατηρείται πτώση στην άφιξη του τουρισμού, και προειδοποιούν με μέτρα εαν δεν αλλάξει η κατάσταση.

Μιλώντας στο ecosmoscy μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, έκαναν λόγο για μια κατάσταση που θυμίζει λίγο πολύ καιρούς πανδημίας. Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρουν “Είναι τέλη Ιουλίου, και εμείς ακόμη αναμένουμε αύξηση στην δουλειά μας. Παρά τις διαβεβαιώσεις της Κυβέρνησης, για περαιτέρω αύξηση τουρισμού την φετινή σεζόν, εμείς αυτό που παρατηρούμε, είναι ότι τα μαγαζιά είναι πολύ κάτω σε σύγκριση με προηγούμενες σεζόν, και περιμένουμε πότε επιτέλους θα ανέβει η δουλειά μας. Η πληρότητα των μικρομεσαίων μαγαζιών αγγίζει λίγο περισσότερο απο το 50%, γεγονός που προκαλεί δυσφορία σε εμάς, αφου ουσιαστικά μας μένουν μόνο τέσσερις μήνες μέχρι την ολοκλήρωση της τουριστικής σεζόν. Πολλοί είναι οι ψίθυροι που ακούγονται μέχρι και για λουκέτον πριν καλά καλά ολοκληρωθεί η τουριστική σεζόν. “

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *