Στην αντεπίθεση η κ. Ανδριάνα, ξεσπά κατά του Γ.Ε. “Δεν θα αφήσω τα μαύρα και να συνεχίσω την ζωή μου όπως με συμβούλεψες”

Επανέρχεται η μητέρα του Θανάση, μετά την απόφαση της Νομικής Υπηρεσίας να μην ασκηθούν ποινικές διώξεις.

Η μητέρα του Θανάση σε νέα ανάρτησή της εξαπολύει πυρά κατά της Νομικής Υπηρεσίας και της στάσης που κράτησε. Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων «η παρούσα ηγεσία της “παρά – νομικής” υπηρεσίας, αφού μάς ταλαιπώρησε αφάνταστα και απάνθρωπα για να μάς φάνε κι άλλο χρόνο, έκανε λέει, ό,τι μπορούσε, και έκανε το παν για να αφήσει το έγκλημα ατιμώρητο».

Η ανάρτηση της Ανδριάνας Νικολάου:

Η παρούσα ηγεσία της “παρά – νομικής” υπηρεσίας, αφού μάς ταλαιπώρησε αφάνταστα και απάνθρωπα για να μάς φάνε κι άλλο χρόνο, έκανε λέει, ότι μπορούσε, και έκανε το παν για να αφήσει το έγκλημα ατιμώρητο!

Για 18 ολόκληρα χρόνια οι Εισαγγελείς κρύβονταν πίσω από τις “κυράτσες” των γραφείων τους τις οποίες είχαμε σαν βράχους συνέχεια μπροστά μας σε όλη την πορεία της τραγικής μας υπόθεσης από την αρχή μέχρι σήμερα:  Κλεόπα,  Μαυρομουστάκη και τώρα Παπαγαπίου, η οποία  μάς έδωσε και την τελική απάντηση ότι δεν θα προχωρήσουν με ποινικές διώξεις! 

Και έτσι, έδωσαν την  άφεση αμαρτιών στους φονιάδες του +ΘΑΝΑΣΗ και στους απατεώνες και διεφθαρμένους πού συγκάλυψαν το προμελετημένο άγριο έγκλημα!

Αντί το Κράτος να προστατεύει και να στηρίζει τον πολίτη του,  κουκουλώνει εγκλήματα και αφήνει τον πολίτη εκτεθειμένο να ψάχνει από μόνος του να βρει το δίκαιό του!

Λίγε ώρες πριν η κ. Ανδριάνα έγραψε

Ε, ΟΧΙ κύριε Γενικέ, δεν θα αφήσω τα μαύρα και να κοιτάξω την ζωή μου, όπως με “συμβούλεψες”, αλλά, θα κοιτάξω και θα πολεμίσω την μεγάλη αδικία που μάς εκάμετε και που μάς κοροϊδεύατε μιά ολόκληρη οικογένεια και ένα ολόκληρο λαό για τόσα χρόνια για να δικαιολογήστε σήμερα!

Τα 18 χρόνια ΕΣΕΙΣ τα ροκανίζατε, οι “κυράτσες” που έχετε στα γραφεία σας που τις είχα σαν βράχους μπροστά μου και κουκούλωναν τον φόνο τού παιδιού μου για να γλυτώσουν τους έμπορους τών ναρκωτικών που έτυχε να δει το άτυχο παιδί μου να διακινούν στον Στρατό και τού έκλεισαν το στόμα για να μην μιλήσει, διότι αρνήθηκε να τούς ακολουθήσει!

Γι’ αυτό ήρθε ο διοικητής του το επόμενο πρωινό του θανάτου και μάς ρωτούσε τί μάς είπε το τελευταίο βράδυ που ήρθε στο σπίτι! Ήθελε να μάθει εάν πρόλαβε και μάς τα είπε!

Σκότωσαν το παιδί μου οι αξιωματικοί του στρατού και σκοτώσατε και εσείς εμάς την οικογένεια του!

Σύντομα θα μάς δείτε έξω από τα γραφεία σας με ξένα είδησηογραφικά κανάλια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *