Ένας όχετός για τον θάνατο της Άννας, λόγω του ότι ήταν Τρανς. Το μίσος και η διχόνοια δεν ωφέλεσαν ποτέ κανέναν

Μιχάλης Αντωνίου

Ένας οχετός, κατέκλυσε το διαδύκτιο, σχετικά με την δολοφονία της Άννας, της τρανς απο την Κολομβία.

Ο θάνατος της 46χρονης Κουβανής, σύμφωνα με το πόρισμα ήταν βασανιστικός. Η 46χρονη Κολομοβιανή βρέθηκε σφαγμένη μέσα στο σπίτι της στον Άγιο Παντελεήμονα.

Η ζωή της Άννας, δεν ήταν εύκολη. Πήρε την απόφαση να έλθει στην Αθήνα για μια καλύτερη ζωή, που έμελλε τελικά να γραφτεί το τραγικό τέλος της ζωής της. Πήρε την απόφασή, να αφήσει την χώρα της, ζώντας σε άθλιες συνθήκες διαβίωσης και να ακολουθήσει το ονειρό της στην Αθήνα ως χορεύτρια.

Ωστόσο η Άννα, βρεθηκε σφαγμένη καθώς σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, Ίχνη αίματος βρέθηκαν σε όλο το διαμέρισμα, πράγμα που κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι το θύμα είτε πάλεψε με τον ή τους δολοφόνους της για να σωθεί είτε την κυνήγησαν μέσα στο διαμέρισμα μέχρι να της δώσουν την τελειωτική μαχαιριά. 

Μετά τον θάνατο της 46χρονης Τρανς, το διαδύκτιο κατακλύστηκε απο οχετό σχολίών λόγω του ότι η 46χρονη ήταν Τρανς. Δηλαδή Αν ήταν απλά γυναίκα ή άνδρας, θα έτρεχαν όλοι να εκφρασουν τα βαθιά τους συλληπητήρια;

Ο οχετός σχολίων απερίγραπτος. Ο κάθε ένας έχει το δικαιώμα να κάνει ότι θέλι στην ζωή του, χωρίς να κρίνει και χωρίς να προκαλέι. Είναι ντροπή κάτω απο τον θάνατο ενός άνθρώπου, να βγάζουν χολή.

Και μετά τι; Διερωτόμαστε τι πάει λάθος σε αυτή την κοινωνία που ολοένα και σαπίζει. Άνθρωπος δολοφονήθηκε. ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Ό,τι και αν ήταν.

Θα μπορούσε στην θέση της Άννας, να ηταν ένας συγγενής, γνωστός, φίλος, φίλη μας, κ.ο. κ

Ο οχέτος, το μίσος και η διχόνοια δεν ωφέλεσαν ποτέ κανέναν. Μόνο το αντίθετο αποτέλεσμα επέφεραν. Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του, είναι θεμιτό και υγιής να διαφωνείς με κάτι, αλλά όταν δεν σε αφορά, δεν βρισκώ τον λόγω να σκανδαλίζει κανείς. ΚΑΝΕΙΣ έχει το δικαιώμα να αφαιρεί μια ζωή, και κανείς δεν μπορεί να λέει “Τα θελε ο …. της”.

Αιωνία σου η μνήμη Άννα. Δεν σου άξιζε τέτοιο τέλος. Σε κανέναν δεν άξιζει τέτοιο τέλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *