Όλοι έξω απο την Ν.Υ για τον θάνατο Θανάση. «Σαν σήμερα ο Θανάσης κατατάγηκε για πάντα στο στρατό και υπέγραψε το συμβόλαιο θανάτου.

Πριν 18 χρόνια ο 26χρονος Θανάσης Νικολάου κατατάγηκε στον στρατό για να βρει τραγικό θάνατο μερικές ημέρες αργότερα. 18 χρόνια μετά, η μητέρα του Αντριάνα Νικολάου αναζητεί ακόμα απαντήσεις και δικαίωση και καλεί, μέσω της εκπομπής Alpha Ενημέρωση, τους πολίτες σε διαμαρτυρία στις 18:30 έξω από τη Νομική Υπηρεσία.

«Σαν σήμερα ο Θανάσης κατατάγηκε για πάντα στο στρατό, σαν σήμερα 12 Ιουλίου 2005 πήγε και υπέγραψε το συμβόλαιο θανάτου. Άφησε το σπίτι του και πήγε με ενθουσιασμό να υπηρετήσει την πατρίδα των γονιών του και σε 80 ημέρες από σήμερα, στις 29 Σεπτεμβρίου, μας τον παρέδωσαν νεκρό.»

«Γιατί αυτό το σύστημα με την γραφειοκρατία του άφησε να περάσουν 18 ολόκληρα χρόνια από τότε και ο τραγικός θάνατος του παιδιού μας να παραμένει ανεξιχνίαστος;», διερωτάται η κ. Νικολάου.

«Είναι απαράδεκτο και είναι εξωφρενικό που δεν έχουν ακόμα κάποιοι λογοδοτήσει», τονίζει και εξηγεί ότι η σημερινή διαμαρτυρία έχει ως στόχο «να καταδικάσουμε το στυγερό έγκλημα, την απάτη και τη συγκάλυψη που για τόσα χρόνια αφορά τη ζωή ενός νέου μόλις 26 ετών που είχε όλη τη ζωή μπροστά του».

«Τη διαπλοκή και διαφθορά που κάποιοι κουκούλωναν συνεχώς 18 ολόκληρα χρόνια την άγρια και οφθαλμοφανή δολοφονία του και άφησαν τους εγκληματίες να κυκλοφορούν ακόμα και ελεύθεροι ανάμεσά μας.»

«Καλώ όλο τον κόσμο στη σημερινή συγκέντρωση στις 18:30 έξω από τη Νομική Υπηρεσία για να φωνάξουμε όλοι μαζί ότι δεν θα σταματήσουμε μέχρι την τιμωρία των δολοφόνων και των ενόχων», συνεχίζει.

Ερωτηθείσα αναφορικά με την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την κάλυψη των εξόδων για τις νομικές διαδικασίες, η κ. Νικολάου ευχαρίστησε δημοσίως τον κ. Χριστοδουλίδη, δεν θέλησε όμως να προβεί σε περισσότερα σχόλια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *