Γονατίζουν οι Κύπριοι λόγω ακρίβειας…”Άπιαστο” όνειρο, οι καλοκαιρινές διακοπές για πολλούς συμπολίτες μας

Με “άπιαστο” όνειρο, μοιάζουν οι καλοκαιρίνες διακοπές για πολλούς συμπολίτες μας, τους οποίους γονατίζει για τα καλά η ακρίβεια.

Πιο συγκεκριμένα, σύφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, η Υφ. Κοινωνικής Πρόνοιας, πρόκειται να έχει συνάντηση, με την  Οργάνωση Πολυτέκνων, για να ακούσει και να αφουγκραστεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ αναμένεται να πραγματοποίησουν συνάντηση και με τον ΠτΔ, σε μια προσπάθεια εξεύρεσης λύσης.

Μιλώντας στο ecosmoscy, αρκετές πολύτεκνες οικογενειες, αναφέρουν πως “Δαμέ, ενιμπόρουμε να αγοράσουμε τα βασικά πολλές φορές, πόσο μάλλον να πάμεν τζιαι διακοπές

Πάντως όπως πληροφορούμαστε, σε αυτο που καταπιάνονται οι πολύτεκνοι ειναι το 9% «Έχουν επανέλθει όλα τα επιδόματα από αρχές του 2023, αλλά δεν έχει επανέλθει ακόμη το 9% που αποκόπηκε από τα επιδόματα των πολυτέκνων το 2013. Εάν επιστραφεί αυτό το 9% σε πολύτεκνα νοικοκυριά, θα είναι ένα όφελος σημαντικό.. Δυστυχώς, πάρα πολλές οικογένειες, βρίσκονται σε δύσκολη θέση, καθώς δεν μπορούν να πληρώσουν το ρεύμα και το νερό, όπως και τα καύσιμα που έχουν ακριβώσει και έτσι διαμαρτύρονται ότι δεν τα βγάζουν πέρα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *