ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Σήμερα η αντικατοχική, σε επιφυλάκη η Ε.Φ, το ίδιο και οι τουρκοκυπριακός στράτος

Πραγματοποιείται, σήμερα η αντικατοχική εκδήλωση, στο οδόφραγμα Δερύνειας, το οποίο πρόκειται να παραμένει κλειστό απο τις 7-`11 το βράδυ

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηειί στις 19:30 το βράδυ του Σαββάτου, απο τον Δήμος Αμμοχώστου, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, στη Δερύνεια, με κύριο ομιλητή τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Η Παγκύπρια Ένωση Προσφύγων καλεί τους απανταχού Αμμοχωστιανούς και όλους τους πρόσφυγες να συμμετέχουν μαζικά στην αντικατοχική εκδήλωση. “Η μαζική παρουσία όλων επιβάλλεται, με στόχο την συνεχή υποστήριξη και ενδυνάμωση των προσπαθειών για επανέναρξη των συνομιλιών και επίτευξης λύσης στο Κυπριακό.


“Η Ένωση Προσφύγων εκφράζει τη στήριξή της προς τις προσπάθειες του Δήμου και τονίζει ότι ενώνει τη φωνή της με όλους όσους απαιτούν την άμεση ανάκληση των παράνομων ενεργειών της Τουρκίας και την πλήρη συμμόρφωσή της με τα σχετικά ψηφίσματα.”

Η εκδήλωση θα κλείσει με καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τη χορωδία του Δήμου Αμμοχώστου.

Πληροφορίες του ecosmoscy, αναφέρουν πως η Ε..Φ βρίσκεται σε επιφυλακή, υπό τον φόβο επεισοδέίων , ενώ το ίδιο ισχυε΄πι και για για τον κατοχικό στρατό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *