Εν αναμονή του DNA για να καταλήξουν αν πρόκειται για ατύχημα ή για φόνο

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εξετάσεων βρίσκονται οι Αρχές για να καταλήξουν αν έπεσε νεκρός από φόνο ή ατύχημα ο 40χρονος Αθανάσιος Κότσλης από την Ελλάδα, από το διαμέρισμα του τρίτου ορόφου το απόγευμα της Κυριακής.

Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρνος βρέθηκε νεκρός στον χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας όπου διέμενε στον Στρόβολο, μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο και για την υπόθεση συνελήφθη ο 38χρονος Ιρανός συγκάτοικός του.

Σε ΥΠΕΓΕ και Ινστιτούτο Γενετικής αντίστοιχα στάλθηκαν δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό που απομονώθηκαν από το περβάζι και το παράθυρο της σκάλας της πολυκατοικίας.

Σε περίπτωση που τα δείγματα συνδεθούν επιστημονικά με τον Κότσλη, τότε θα κλειδώσει το σενάριο του ατυχήματος και οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας θα αποταθούν στην Νομική Υπηρεσία, ζητώντας να αφεθεί ελεύθερος ο 38χρονος Ιρανός συγκάτοικος του που τελεί υπό 8ήμερη κράτηση ως ύποπτός για φόνο εκ προμελέτης.

Πιθανολογείται ότι ο 40χρονος, επιχείρησε να εισέλθει στο διαμέρισμα σκαρφαλώνοντας από το παράθυρο του κλιμακοστασίου στο μπαλκόνι. Στην προσπάθειά του ν’ αρπαχτεί από το περβάζι έχασε την ισορροπία του, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο κενό.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει σύνδεση των τεκμηρίων με τον Ελλαδίτη τότε θα ενισχυθεί το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας, ότι δηλαδή ο Ιρανός έσπρωξε μετά από λογομαχία τον συγκάτοικό του στο κενό από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου.

Το απόγευμα ο 38χρονος έδωσε γραπτή κατάθεση, εμμένοντας στον αρχικό του ισχυρισμό του, ότι δηλαδή την ώρα που επέστρεψε το θύμα για να πάρει το κινητό της συμβίας του, κοιμόταν και δεν τον άκουσε, όταν εκείνος κτυπούσε την πόρτα για να του ανοίξει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *