Ανδριάνα Νικολάου: “Μιας και ασχολείστε με τπα πτυχία της Γιαννάκη, γιατί δεν ασχολείστε και με τα πτυχία των ΒΟΣΚΟ-ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΩΝ;”

Μια οργιλή ανάρτηση, έκανε στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η κ. Ανδριάνα Νικολάου, με αφορμή το θέμα Κανάρης – Γιαννάκη, για την γνησιότητα των πτυχίων της δεύτερης.

Με αφορμή το καυτό ζήτημα που απασχολεί εδω και έρες την κοινή γνώμη η κ Αναδριανα εγραψε:

Με όλο τον σεβασμό, αλλά… σαν πολύ επεκτάθηκε από τα ΜΚΔ το θέμα του πτυχίου της κας Γιαννάκη!

*Και μιάς και ασχολείστε με τα πτυχία, ΓΙΑΤΙ, ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΒΟΣΚΟ-ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΩΝ;;;

*Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΑ για εσάς;;;

*Πώς μπορεί ένας σωστός επιστήμονας, ιατροδικαστής, να δει ένα σώμα άθικτο κάτω από 30 μέτρα ύψος γέφυρα, ανάσκελα, χωρίς εξωτερικές κακώσεις, που να δικαιολογούν πτώση, και να μιλά για πτώση;;;

*Πρέπει να ασχολειθήτε ακόμα και με τούς περιβόητους Αξιωματικούς τής Αστυνομίας που ενώ έφτασαν και αυτοί στην σκηνή και είδαν το ίδιο θέαμα, πίστεψαν τον υποτιθέμενον ιατροδικαστή ότι το άθικτο σώμα έπεσε από την γέφυρα και δεν χρησιμοποίησαν τα δικά τους μάτια και την δική τους λογική και σιώπησαν αυτό το απεχθές και οφθαλμοφανές άγριο έγκλημα.

*Και δεν ήταν μόνο αυτοί! Ήταν και ΟΛΟΙ όσοι ενεπλάκησαν στην τραγική υπόθεση από το 2005 μέχρι σήμερα και αντί να την εξιχνιάσουν, την συγκάλυπταν συνεχώς.

*Ήταν οι αναξιόπιστοι Θανατικοί Ανακριτές, με τα αντιφατικά τους πορίσματα στην πρώτη και δεύτερη Θ.Α. οι οποίοι ήταν και η αιτία να καταγγείλουμε την συγκάλυψη του άγριου εγκλήματος στο ΕΔΑΔ και να καταδικαστεί η Κύπρος.

*Ήταν η Αστυνομία με τις υποτιθέμενες έρευνες, η Εισαγγελία και η Νομική Υπηρεσία που μέχρι σήμερα έθεταν φραγμούς και συσκοτιζαν την τραγική υπόθεση δίνοντας έτσι τήν άφεση αμαρτιών σε όλους τούς εμπλεκομένους! δολοφόνους, ηθικούς αυτουργούς αλλά και αυτούς πού συγκάλυψαν το στυγερό έγκλημα, το οποίον διαπραχθηκε από άτομα με πλάτες στους κόλπους της Εθνικής Φρουράς που εμπλέκονταν σε διακινήσεις και εμπόριο ναρκωτικών και που δυστυχώς έτυχε να δει ο αθώος και άτυχος +ΘΑΝΑΣΗΣ και χωρίς να χάσουν καιρό του έκλεισαν το στόμα μήπως και μιλήσει!!!

*Γι’ αυτό ήρθε στο σπίτι μας ο διοικητής του με δύο άλλους και μάς ρωτούσε επανειλημμένα τί μάς είπε ο †ΘΑΝΑΣΗΣ το τελευταίο βράδυ που ήρθε στο σπίτι!!!

*Ήθελε να μάθει εάν πρόλαβε και τα είπε και σε εμάς αυτά που είδε και ανέφερε στον Επιτελάρχη την προηγούμενη μέρα του θανάτου όταν τον κάλεσε στο γραφείο του και την επόμενη βρέθηκε νεκρός!!!

*Πόσες έρευνες έγιναν στον Στρατό, και πόσες ανακρίσεις και από ποιούς;;; Τίποτε δεν έκαμαν με σκοπό να συγκαλύψουν το έγκλημα και τους διακινητές των ναρκοτικών στον Στρατό!!!

*Αίσχος και Ντροπή στους εμπλεκόμενους, αλλά έπρεπε να σας φέρουν το δικό σας παιδί όπως μου το έφεραν εμένα για να καταλάβετε τί εστί Μάνα που χάνει το παιδί της στα καλά καθούμενα και σπιλώνουν και το όνομα του για να καλύψουν δολοφόνους και εγκληματίες!!!

*Το Κράτος έχει διπλή ευθύνη και υποχρέωση απέναντι στην εξιχνίαση της δολοφονίας του και της δικαίωσης του διότι ο †ΘΑΝΑΣΗΣ ήταν φρουρός του Κράτους όταν τον δολοφόνησαν!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *