Το play4all ζητά να εργοδοτήσει Head Chef για ολόχρονη πλήρη απασχόληση

Το Play4all ζητά να εργοδοτήσει Head Chef για ολόχρονη πλήρη απασχόληση. Θα διαδραματίζει βασικό ρόλο στην καθημερινή λειτουργία της κουζίνας.

O ιδανικός υποψήφιος θα θέλαμε να είναι ομαδικός παίκτης να εχει 3 χρόνια εμπειρία στη θέση Head Chef, υπευθυνότητα και συνέπεια ως προς τη διαχείριση και την ποιότητα των τροφίμων.

Η επιχείρηση παρέχει υψηλες απολαβές, 13ο μισθό και εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον.

Για πληροφορίες καλεστε στο 99454354 ή στείλτε το βιογραφικό σας στο info@play4all.com.cy

Θα διαδραματίζει βασικό ρόλο στην Το Play4all ζητά να εργοδοτήσει Head Chef για ολόχρονη πλήρη απασχόληση. Θα διαδραματίζει βασικό ρόλο στην καθημερινή λειτουργία της κουζίνας. O ιδανικός υποψήφιος θα θέλαμε να είναι ομαδικός παίκτης να εχει 3 χρόνια εμπειρία στη θέση Head Chef, υπευθυνότητα και συνέπεια ως προς τη διαχείριση και την ποιόΘα διαδραματίζει βασικό ρόλο στην Το Play4all ζητά να εργοδοτήσει Head Chef για ολόχρονη πλήρη απασχόληση. Θα διαδραματίζει βασικό ρόλο στην καθημερινή λειτουργία της κουζίνας. O ιδανικός υποψήφιος θα…τητα των τροφίμων. Παρέχουμε υψηλες απολαβές, 13ο μισθό και εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον.καθημερινή λειτουργία της κουζίνας. O ιδανικός υποψήφιος θα θέλαμε να είναι ομαδικός παίκτης να εχει 3 χρόνια εμπειρία στη θέση Head Chef, υπευθυνότητα και συν9945435 info@play4all.com.cy

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *