Κβαντική Σκέψη & Τροφή – Γράφουν οι Χριστίνα Ζαβού – Νάσια Κουτή

Τα πάντα είναι ενέργεια και όλα διαμορφώνονται μέσα από τις σκέψεις μας , οι αισθήσεις του ανθρώπου , μεταφράζονταν γύρω από την ενέργεια και την καθορισμένη στιγμή , που δημιουργούμε εικόνες , βιώματα , με αυτό τον τρόπο διαμορφώνουμε τις αντιλήψεις μας , οι οποίες ελέγχονται από το ισχυρό μυαλό μας .

Οι σκέψεις είναι και συναισθήματα που επιδρούν και στα κύτταρα μας , είναι η επίγνωση μας , δηλ η γνώση αλλά και η κενότητα ( άπειρο ) , της σκέψης και του συναισθήματος μας . Αλλάζοντας τις διατροφικές μας συνήθειες , σημαίνει ότι αλλάζουμε τις νοητικές και συναισθηματικές μας καταστάσεις .

Η κβαντική ευεξία εστιάζει στην Ψυχική σκέψη & την Διατροφή , η οποία έχει να κάνει με την διαδικασία της αντί- γήρανσης και της νέας εποχής . Το φαγητό μαζί με τις σκέψεις / συναίσθημα είναι τρόπος ζωής . Αυξάνοντας τη ωμή τροφή στο 50% και τον τρόπο ψυχολογικής σκέψης , δηλ την οπτική γωνία που βλέπουμε τις καταστάσεις και πως λειτουργούμε , αυτό σημαίνει έχουμε καλύτερη κυτταρική λειτουργία , η οποία έχει αντίκτυπο στο ανθρώπινο οργανισμό .

Η κβαντική ευεξία , συνδέει το νου/ σώμα /και τις σκέψεις μας , τα οποία υποσυνείδητα επηρεάζουν το σώμα μας , π.χ . το οξυγόνο , η ενυδάτωση , και την έλλειψη θρεπτικών συστατικών ( στρεσογόνοι παράγοντες ). Εάν και τα έχουμε πει αρκετές φορές , θα τα επαναλάβουμε ξανά . Τρώμε όταν αισθανόμαστε πείνα , μικρά συχνά γεύματα , καταναλώνουμε πολύ νερό , τρώμε μαγειρευτά φαγητά ημέρας . Νοητικά και συναισθηματικά κάνουμε συνειδητές & εφικτές αλλαγές , βάση των δικών μας καταστάσεων , προσπαθούμε να αποβάλλουμε τις τοξίνες και τους τοξικούς ότι με ενοχλεί και δεν με γεμίζει συναισθηματικά το κόβω , αφομίωση τι παίρνουμε τελικά , έτσι έχω καλύτερη βελτίωση στο Ανοσοποιητικό σύστημα και μείωση των ελεύθερων ριζών .

Η άσκηση και ο θετικός οραματισμός στο φυσικό περιβάλλον βοηθά στην ισορροπία του νου /σώματος /και του πνεύμα για να επιτευχθεί η ολική ευεξία . Οι επιλογές μας έχουν σημασία ,στην νοητική μας ευεξία , τόσο συναισθηματικά όσο και διατροφικά , είναι μια νέα μέθοδος επανεκκίνησης για τον καθένα ξεχωριστά .

Ο καθένας από εμάς , θα δράσει και θα αντιδράσει βάση των δικών του δεδομένων, βιωμάτων και συναισθημάτων , με προτεραιότητα πάντα το δικό του θέμα ευεξίας.

Η Κβαντική ψυχολογική αναβάθμιση σημαίνει , να αλλάξεις κάτι στον τρόπο σκέψης η προσέγγισης της αντίληψης σου μέσα από την πραγματικότητα την οποία ζεις . Αποβάλλεις τα αρνητικά συναισθήματα σου με διάφορες τεχνικές και αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι τι είναι το σωστό , φιλτράροντας ,το μέσα από διάφορες καταστάσεις , που μόνο εσύ αντιλαμβάνεσαι . Αφαιρείς και απλοποιεί την καθημερινότητα σου και παράγεις μια διαφοροποιημένη ενεργειακή δύναμη σκέψης , παρατηρώντας τον εαυτό σου , δημιουργώντας καινούργια κύματα ενέργειας , ένα είδος ψυχοθεραπείας , το όποιο θα μας βελτιώσει ψυχικά & διατροφικά , ώστε να είμαστε σε μια πολύ καλύτερη κατάσταση .

Νιώθεις ότι αποκτάς μια βαθύτερη έννοια και αντίληψη των πραγμάτων και καταστάσεων γύρω σου και ότι αρχίζεις να συνειδητοποιείς ότι πρέπει να κανείς αλλαγές για τον εαυτό σου ψυχικά &; Διατροφικά .

Γράφουν : Χριστίνα Ζαβού Ψυχολόγος / Ψυχοθεραπεύτρια Νάσια Κουτή Διατροφολόγος / Διαιτολόγος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *