Στεφάνου: Έχουμε συνέχιση των πολιτικών του ΔΗΣΥ με άλλο πρόσωπο

Συνέχεια της προηγούμενης Κυβέρνησης «βλέπει» ο Γ.Γ. ΑΚΕΛ στον Νίκο Χριστοδουλίδη, παραπέμποντας στην πρόσφατη συνέντευξη του Προέδρου.

«Δεν έχουμε αλλαγή»

Μιλώντας στην εκπομπή ALPHA Καλημέρα, ο Στέφανος Στεφάνου, ανέφερε ότι σε ουσιαστικές πολιτικές, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ακολουθεί το μονοπάτι της προηγούμενης Κυβέρνησης. 

Στέφανος Στεφάνου – Γ.Γ. ΑΚΕΛ
«Αλλαγή δεν έχουμε. Έχουμε συνέχιση των πολιτικών του Συναγερμού με άλλο πρόσωπο.»

Φέροντας ως παράδειγμα την οικονομία και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα κυπριακά νοικοκυριά. 

Στέφανος Στεφάνου – Γ.Γ. ΑΚΕΛ

«Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το θέμα των εκποιήσεων. Άλλο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι η Κυβέρνηση αυτή, όπως και η προηγούμενη, αδιαφορεί για τις μάζες της κοινωνίας οι οποίες ταλανίζονται πάρα πολύ από την ακρίβεια που θερίζει, εξανεμίζει τον οικογενειακό προϋπολογισμό αλλά και τον προϋπολογισμό των μικρών επιχειρήσεων.»
Ο κ.Στεφάνου τόνισε ότι η περίοδος χάριτος έχει τελειώσει για την Κυβέρνηση. «Ακούμε μόνο εξαγγελίες, ενίοτε τον θυμό είτε του Προέδρου που στοχευμένα διοχετεύεται μέσα από φιλμάκια, είτε ακούμε τις νουθεσίες και τα παρακάλια του ΥΠΟΙΚ προς τις τράπεζες, αλλά σε μέτρα και αποφάσεις δεν έχει δει τίποτα», προσέθεσε. 

Οι εξελίξεις στην Πύλα

Κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις στην περιοχή της Πύλας, ο Γ.Γ. ΑΚΕΛ ανέφερε ότι αποτελεί ακόμη ένα δείγμα του πώς η τουρκική πλευρά εκμεταλλεύεται στο παρατετμμένο αδιέξοδο στο Κυπριακό για να δημιουργούν νέα κατοχικά τετελεσμένα επί τους εδάφους.

Στέφανος Στεφάνου – Γ.Γ. ΑΚΕΛ
«Κάθε τέτοια ενέργεια εμάς θα πρέπει να μας κάνει πιο αποφασισμένους για να “σπάσουμε” το αδιέξοδο και να προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια για λύση, συνεχίζοντας τις διαπραγματεύσεις από εκεί που διακόπηκαν…»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *