Στρατιωτικό υλικό «δείχνουν» εξετάσεις για την έκρηξη στο εργοστάσιο ανακύκλωσης

Με ενταντικούς ρυθμούς συνεχίζονται μέχρι αυτή την ώρα οι εξετάσεις των Αρχών για ταυτοποίηση του αντικειμένου που εξερράγη σε εργοστάσιο ανακύκλωσης μετάλλων στην Βιομηχανική Περιοχή Αραδίππου και προκάλεσε τον τραυματισμό τριών προσώπων, δύο αλλοδαπών και ενός 68χρονου Ελληνοκύπριου.

Στις έρευνες που διεξάγονται στη σκηνή συμμετέχουν πυροτεχνουργοί του Αρχηγείου Αστυνομίας, μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λάρνακας και στελέχη της Εθνικής Φρουράς, καθώς δεν αποκλείεται το αντικείμενο να αποτελεί μέρος στρατιωτικού υλικού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν γύρω στις επτά και τριάντα το πρωί όταν ο 68χρονος Ελληνοκύπριος  έφτασε με το διπλοκάμπινο όχημα που οδηγούσε στο εργοστάσιο ανακύκλωσης. Ήταν γεμάτο με μεταλλικά αντικείμενα, ένα εκ των οποίων φαίνεται ότι ήταν εκρηκτικός μηχανισμός που παραλήφθηκε από Πεδίο Βολής της Εθνικής Φρουράς.

Καλά ενημερωμένη πηγή ανέφερε στον Alpha Κύπρου ότι η έκρηξη σημειώθηκε κατά τη διαδικασία εκφόρτωσης των μεταλλικών αντικειμένων από τον 68χρονο ρακοσυλλέκτη, που τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο ΓΝ Λάρνακας εκτός κινδύνου και από δύο αλλοδαπούς εργάτες στο εργοστάσιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *