Πλήξαμε απο τις υποσχέσεις γενικά κ. Κεραυνέ, η ακρίβεια τσακίζει. Για ποια στοχευμένα μέτρα μιλάτε;

Εκατόν πενήντα χιλιάδες άνθρωποι βρίσκονται σήμερα στα όρια της Φτώχειας. Εδώ και τόσο καιρό ακούμε γενικότερα απο υποσχέσεις με στοχευμένα μέτρα. μια καραμέλα που κρατάει καιρό, αφου ουσιαστικά δεν ανακοινώνονονται ποια ειναι αυτά τα περιβόητα στοχευμένα μέτρα.

Χθές ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κευρανός, ανακοίνωσε την απόφαση της κυβέρνησης στη μείωση της έκτακτης εισφοράς στην άμυνα επί των εισπρακτέων τόκων από το 30% στο 17%.  Λιγο αργότερα ανακοίνωσε και τον μηδενικό συντελεστή, σε ΦΠΑ στα προϊοντα ζάχαρη και καφέ.

Ο κ. Κεραυνός, υπενθύμισε για άλλη μια φορά ότι η κυβέρνηση έχει ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, με ιδιαιτερες ευαισθησίες, την ώρα που η ακρίβεια ολοένα και παίρνει την ανιούσα και με τον κόσμο μέχρι τα μέσα του μήνα να μένει ξεκρέμμαστος οικονομικά.

Ο Υπουργός Οικονομικών έκανε λόγο και αύκηση των μισθών. Φαντάζομαι θα αστειέυστε κ. Κεραυνέ. Για ποια αύξηση των εισοδημάτων μιλάτε κ. Κεραυνέ; Η προσφορά μερικών εκταομμυρίων τον χρόνο δεν αποτελεί αντισθαμιστικο μέτρο, την ώρα που οι πολίτες, χτύπουν τα κεφάλια τους στον τοίχο μη ξέρωντας πως να βγάλουν τον μήνα.

Ας σοβαρευτούμε κ. Κεραυνέ,. Κάντε μια βόλτα απο τα νοικοιριά και θα διαπιστώσετε ιδοίς όμμασοι, πόσοι άνθρωποι είναι πικραμένοι και απελπισμένοι. Καλό θα είναι να μετράτε τα λόγια σας πριν προβείτε σε δηλώσεις γιατί ο κόσμος ξύπνησε και δεν αντέχει άλλους…”κεραυνούς” να τον χτυπούν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *