Φάνος Λεβέντης στο ecosmoscy. “Τα κέντρα αναψυχής δέχονται σοβαρότατο πλήγμα λόγω της κατακόρυφης αύξησης τιμών στα αγαθά”

Στο ecosmoscy, μίλησε ο Γ.Γ του Παγκύπριου συνδέσμου ιδιοκτήτων κέντρων αναψυχής, κ. Φάνος Λεβέντης, σε σχέση με την ακρίβεια που σαρώνει, και που τα τσακίζει τα νοικυριά ολόενα και περισσότερο.

Μιλώντας στο ecosmsocy, ο κ. Λεβέντης είπε πως: “Κατά την άποψη μας οι αδικαιολόγητες διαδοχικές αυξήσεις στα καύσιμα που είχαμε τον Αύγουστο με τις πρόσθετες αυξήσεις του Σεπτεβρη μας φέρνουν σε μία πολύ δύσκολη θέση τόσο σαν νοικοκυριά αλλά σίγουρα και σαν επιχειρήσεις”.

Συνεχίζοντας ο Γ.Γ του ΠΑΣΙΚΑ είπε πως “Ο Τομέας της Φιλοξενίας και ιδιαίτερα τα Κέντρα Αναψυχής δέxονται ένα σοβαρότατο πλήγμα εξαιτίας της ανεγξέλεκτης και κατακόρυφης αύξησης τιμών στα αγαθά που φτάνουν σε αρκετές περιπτώσεις και το 100%. Οι αυξήσεις που βλέπουμε στα κέντρα αναψυχής έιναι θα έλεγα ελάχιστες σε συνάρητηση με τις αυξήσεις που πληρώνουν οι επιχειρηματίες και με τις τιμές της ενέργειας να μην έιναι διαχειρίσημες . Πλείστες απο τις αυξήσεις των αγαθών και πρώτων υλών απορροφούνται απο τους επιχειρηματίες σε μιά προσπάθεια να είναι σε θέση να προσελκύουν επισκέπτες βάζοντας τον παράγοντα της επικερδότητας στην άκρη.”

“Ολοι συμφωνούμε ότι κάτι πρέπει να γίνει ωστε να συγκρατηθεί αυτη η εξωφρενική ανοδική πορεία των τιμών γιατί πολύ σύντομα θα κλαίμε επι των ερειπίων.” είπε κλείνοντας ο κ. Λεβέντης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *