Σφοδρές καταγγελίες στo ecosmoscy. Βρίσκουν σύριγγες σε διάφορα σημεία, κάνουν χρήση ναρκωτικών στα σχολεία ανήλικοι μαθητές

Ανησυχητικές διαστάσεις, παίρνει η μάστιγα των ναρκωτικών, ακόμη και μέσα στα σχολεία, με τους καθηγητές να κροούν των κώδωνα του κινδύνου.

Όπως πληροφορείται το ecosmoscy, ανήλικοι μαθητές, κάνουν χρήση και μάλιστα σκληρών ναρκωτικών, μέσα στα σχολεία, και κατα την διάρκεια των διαλλειμάτων.

Οι ίδες πληροφορίες, αναφέρουν πως αρκετές φορές είναι οι περιπτώσεις όπου καθηγητές, βρήκαν λιπόθυμους μαθητές, έπειτα απο χρήση ναρκωτικών, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που καθηγητές προσπάθησαν να βοηθήσουν, χρήστες για απεξάρτηση.

Πάντως οι συγκεκριμένες πληροφορίες, επιβεβαιώνονται και απο προσωπικό του σχολείου και συγκεκριμένα απο καθαρίστριες που ουκ ολίγες φορές βρήκαν σύρίγγες μέσα στις τουαλέτες.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι καθηγητές κρουούν των κώδωνα του κινδύνου για το συγκεκριμένο ζήτημα, σε μια προσπαθεία να μπει φρένο στην μάστιγα των ναρκωτικών που “τυλίγει” όλο και περισσότερους ανήλικους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *