Μετά απο την τεράστια ταλαιπωρία, τέλος κάλος όλα καλά για την νεφροπαθή καθηγήτρια

Μιχάλης Αντωνίου

Μετά απο ένα τιτάνιο αγώνα, η΄ρθε η δικαιώση για την Μηλίτσα Φώτη, η οποία εδώ και 13 χρόνια όυσα μεταμοσχευμένη πάλευε με το Υπουργείο Παιδείας για τα αυτονοητα.

Μετά και τα πολλαπλά ρεπορτάζ , μέσω το ecosmoscy, καθώς και απο την πίεση απο τον κλάδο ισότητας των εκπαιδευτικών ήρθε η δικαιώση για την καθηγήτρια, καθώς όπως μας είπε επικοινώνησε μαζί της ο Διευθυντής Μέσης εκπαίδευσης αναφέροντάς της ότι το θεμα θεωρείται λήξαν και ότι έχει δώσει οδηγίες για την αποκαταστασή της άμεσα, μέσω μετακίνησής της σε θέση στα ΚΙΕ, όπου και θα διαφυλαχθεί η ήδη επιβαρυμένη υγείας της.

Σε ανακοίνωση του

ο Πρόεδρος του Κλαδικού Εκπαιδευτικών της ΙΣΟΤΗΤΑΣ, κ. Αλέξιος Σαββίδης, ανέφερε χαρακτηριστικά:

“ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΕΥΘΕΤΗΘΗΚΕ – ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

Σε συνέχεια της προηγούμενης δημόσιας μας ενημέρωσης, για την νεφροπαθή και ανοσοκατασταλμένη εκπαιδευτικό Φώτη Μηλίτσα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε οτι λόγω της ασφυκτικής πίεσης που εξασκήσαμε στο Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας είχαμε θετική εξέλιξη λίγο πριν εκπνεύσει η διορία – για κλιμάκωση των μέτρων.

Συγκεκριμένα, μας ενημέρωσε η εκπαιδευτικός, Φώτη Μηλίτσα, ότι σήμερα, 13/10/23, επικοινώνησε μαζί της τηλεφωνικώς, ο ίδιος ο Διευθυντής Μέσης Εκπαίδευσης, Κυπριανός Λούης. Της ανέφερε ότι το θεμα θεωρείται λήξαν και ότι έχει δώσει οδηγίες για την αποκατασταση της εκπαιδευτικού χωρίς χρονοτριβή.

Το ζήτημα φαίνεται να κλείνει αισίως και θα παρακολουθούμε την υλοποίηση της πιο πάνω απόφασης/δέσμευσης για την δικαίωση της εκπαιδευτικου.

ΚΛΑΔΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΙΣΟΤΗΤΑ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *